Beste Barra

Na een vrij lange periode van stilte was het afgelopen vrijdag dan weer eens ouderwets genieten: ondergetekende werd namelijk in de schijnwerpers gezet door het geweten van intellectueel en wetenschappelijk verantwoord Vernederland: Barracuda. Klikt u vooral even op deze link om het artikel te lezen. En smakelijk lachen om mijn klaarblijkelijk wat treurige bestaan, dat is natuurlijk volledig toegestaan. Ik wil echter wel even wat dingetjes rechtzetten aangezien Barra nogal slordig is geweest met het bij elkaar Googlen van informatie. Komt ie dus.

Ik woon niet en heb nog nooit van mijn leven in Hazerswoude-Dorp gewoond. Barra gaat er schijnbaar vanuit dat postbussen zich altijd in de woonplaats van schlemielen als de schrijver van dit artikel bevinden. Helaas. Dat is niet het geval. Minnetje voor Barra. Maar: kleinigheidje uiteraard. Wat ik een stuk pijnlijker vind, is de opmerking aangaande het vertrekken van mijn vriendin. Geen idee waar Barra dat precies vandaag heeft gehaald, maar Fischli en ik gaan richting ons twaalfjarig jubileum: mijn geliefde is dus niet vertrokken. Ook niet tijdelijk, gewoon helemaal niet. Ik snap dat het verlaten worden door je vriendin prachtig past in het denigrerende plaatje dat Barra van mij probeert te schetsen maar dan moet het natuurlijk wel ergens op gebaseerd zijn.  En bassist? Serieus? Gitarist, lieverd. Volgende keer je bronnen wat beter op orde krijgen hoor Barra, dit soort gegok komt je mondsnoerende reputatie niet echt ten goede.

Het feit dat je verder in je schrijven mijn achternaam verkeerd spelt, dat zal ik je maar vergeven. Zal vast de hoge mate van irritatie aangaande mijn persoontje geweest zijn. Wat betreft de rest van je stuk: wat probeer je de lezer nu precies duidelijk te maken? Dat ik twijfel aan alles dat door overheden geïnitieerd wordt, dat was jan en alleman natuurlijk al lang duidelijk. Dat mensen kunnen kiezen of ze wel of niet van de nieuwe controle op Schiphol gebruik kunnen maken, dat lijkt me ook volstrekt duidelijk. Het enige dat ik in mijn schreeuwartikel kwijt wilde, is dat ik het best frappant vond dat deze nieuwe manier van controleren direct ingezet werd om achterstallige boetes en dergelijke te kunnen innen. Veel spannender wordt het echt niet.

Daarbij wil ik tevens nog even duidelijk maken dat ik niet depressief of ongelukkig ben. Barra zou toch ondertussen wel eens moeten snappen dat het heel eenvoudig is om je op internet als karikatuur of sterke uitvergroting van jezelf uit te geven. Dat ik niet bepaald optimistisch tegen de toekomst van de mensheid aankijk, dat was wel duidelijk. Maar kom op Barra, ik depressief of ongelukkig? Nee joh. Ik heb wel wat beters te doen.

Ik vind het hartstikke lief dat Barracuda wat extra verkeer richting dit weblog genereert maar begrijp nog steeds niet helemaal waar ik het aan te danken heb. Meestal heeft Barra wel een bepaald punt dat hij wil maken maar ik krijg deze keer toch voornamelijk het idee dat mijnheer het op mijn persoontje gemunt heeft. Gewoon even lekker Michiel de Randdebiel ridiculiseren. Prima, maar ik vind het dus wel een beetje jammer: niet bepaald mondsnoerend, eerder een soort van kinderachtig, als u het mij vraagt.

Tenslotte wil ik nog even terugkomen op de commentaren onder het stuk van Barracuda. Er wordt namelijk nog steeds gesuggereerd dat ik in een of ander vooropgezet evil plan geloof. Ik heb in mijn tijd bij Anarchiel.com al regelmatig gepoogd aan te geven dat ik helemaal niets heb met zaken als NWO-geneuzel. Waar ik in geloof is dat overheden voornamelijk bestaan om corporaties en de bancaire sector te faciliteren en dat dit in combinatie met een niet te stoppen queeste naar altijd meer geld en macht leidt tot het mensonterende drama waar wij allen deel van uitmaken.

Het enige waar ik het wel eens over heb is “de elite”. U weet wel, die mensen die al eeuwen aan de touwtjes trekken door hun manier van voortplanten naar een bepaalde methodiek (ook wel eens “inteelt” genoemd) in te richten. Van die Beatrix-achtige bastaards die hun macht ooit gekocht hebben en door zoiets als het algemeen geldende Stockholmsyndroom nog steeds in staat gesteld worden hele bevolkingen te managen. Niks groot complot dus, gewoon de gang van zaken zoals ie al eeuwen plaatsvindt.

Tot zover dit stukje. Ik hoop dat Barra de volgende keer wat nauwkeuriger is en dat hij zijn artikel wat meer diepgang geeft dan het wel erg gemakkelijk ridiculiseren van mensen die niet zijn mening delen.

Tot onze volgende ontmoeting!

Bookmark the permalink.

5 Responses to Beste Barra

 1. Petra says:

  Barracuda schrijft de pagina over meedogenloos.nl toe aan Michiel. Onjuist. Ik zou me vooral bekommeren om genderdysforie. Tsja. Er staat welgeteld een postje over een trans op deze site en dat betreft de nogal schandalige institutionalisering van een tiener vanwege atypisch gendergedrag.

 2. LOH says:

  Hahaha Barracuda mondsnoerend hahaha. De mafkees kan niet eens een dialoog aan. Op het moment dat ie wordt geconfronteerd word met ze eigen bek vol tanden dan gaat ie die teksten wegmoffelen/cenzuren en diegene die het zegt bannen en zo. Die gast kan beter ze avatarplaatje in een struisvogel veranderen. Ook lekker hoor, struisvogelbiefstuk 🙂

 3. LOH says:

  En uit dit artikeltje blijkt dus weer dat Barracuda zijn feiten niet checked, maar wat kletst en feitelijk dus maar wat complottert. En dat is precies wat ie anderen verwijt. Kan die pot nog zwarter?

 4. Lenteman says:

  Als die stinkvis niets inhoudelijks kan vinden om je op te pakken gaat ie over op:

  http://www.anarchiel.com/display/strontroerende_logica

  En hij zwemt nog steeds die fuik in.

 5. Frija says:

  Het schiphol, automatische paspoort controle is inderdaad een duidelijk voorbeeld van misleiding. Ingevoerd met de reden voor versnelde controle van de identiteitspapieren, en daarop waarschijnlijk ook geaccepteerd, wordt meteen ingezet voor andere doeleinden (o.a. boetes innen) anders dan waarvoor “gezegd” is dat het is.

  “wetgeving die binnendringt in het recht op privacy moet proportioneel, beperkt en beheersbaar zijn. Als het eenmaal is ingevoerd moeten we er vanuit kunnen gaan dat de doelstelling niet zomaar in een bevlieging opgerekt kan worden” (Gerard Batten, vanaf 1min 55)
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=81zbST34dpI#t=116s

Geef een reactie