S.O.S. Ter Apel

“Het Rode Kruis is een wereldwijde hulpverleningsorganisatie waarvan de werking in zeven basisbeginselen is gegoten: menslievendheid, neutraliteit, onpartijdigheid, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid” Bron: Wikipedia.

Wereldwijd? Nee. Eén klein kil kikkerlandje kent veel te duur betaalde ambtenaren die het Rode Kruis zomaar even kunnen verbieden hulp te verlenen bij een humanitaire crisissituatie. En het Rode Kruis luistert. Het Rode Kruis dat in andere landen spervuur trotseert bezwijkt in Vernederland onder leasebakken van de uitzetindustrie. Stilzwijgend.

Sterker nog, iedereen zwijgt erover. Behalve de interwebz. Dat was al boos omdat de DDoS op de terroristische* organisatie genaamd NAVO wel nieuws werd maar het tango down gaan van het beter beveiligde coa.nl niet. Ik krijg echt steeds meer zin om een aluhoedje te vouwen zo. Een klapstoelenverbod, een ligbeddenverbod en het Rode Kruis dat de toegang tot het Vernederlandse Guantanamo Bay geweigerd wordt. Op de stoep van een een deportatiefabriek. Dat maakt duidelijk hoezeer de shitzooi met elkaar verweven is. Het COA piepelt het Rode Kruis, het Rode Kruis pikt dat en de media houden hun bakkes.

De mensen pikken dat steeds minder. Dankzij de dappere vluchtelingen in Ter Apel. Over cultuurverrijking gesproken. Mensen die niks hebben en die Vernederland toch een beetje ruggengraat geven.

S.O.S. Ter Apel. Stop deze waanzin en trek je muil open. Enneh, COA, expect solidarity! Geen hulp aan tentenkamp Ter Apel? Dan ook geen website voor jullie. Computer says no!

* Een organisatie die overal ter wereld chaos, dood en geweld zaait is inherent terroristisch.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie