Aardlingen

U kent ze wel. Sterker nog, u behoort er zelf toe. Van die omhooggevallen organismen die zichzelf hebben verheven tot een of andere superieure levensvorm. Een te koesteren en kapot te knuffelen levensvorm die daarom natuurlijk op geen enkele manier “bedreigd” mag worden. Zo werd de afgelopen week door een vreselijk beschaafde rechter in ons nog veel beschaafdere landje besloten dat de ganzen rond schiphol gewoon vergast mogen worden.

Het is binnen onze mensenboerderij volstrekt logisch om dieren die zelfstandig de mogelijkheid hebben om te kunnen vliegen massaal uit te moorden omdat onze diersoort mechanische monsters nodig heeft om onze volgevreten obesitasreten door de lucht te vervoeren. Mechanische monsters die “in gevaar” zouden kunnen komen door rondvliegende ganzen. Vliegt er bijvoorbeeld ineens zo’n gevederde terrorist een vliegtuigmotor in. Hele motor naar de kloten. Weet u wel hoe slecht dat voor onze economie is? Moeten we daarom niet willen. Of stel je eens voor dat een vliegtuig neer zou storten door het toedoen van zo’n vliegende tijdbom. Dat zou zomaar enkele van die ruim zeven miljard vreselijk bijzondere schepsels kunnen kosten. En dus gaan er nu pakembeet 500 ganzen per dag vergast worden.

Was er in bovenstaand voorbeeld nog sprake van enigszins aanwijsbare “schade” (aan de economie, dus de allerbelangrijkste vorm van schade die er is), het kan natuurlijk vele malen erger. We hebben tenslotte te maken met een diersoort die op alle vlakken het spoor totaal bijster is. Daarom is het ook totaal niet verrassend dat er deze week tevens besloten werd dat het onverdoofd slachten van dieren niet verboden wordt. Dit heeft uiteraard weer te maken met nog één van die vreselijk beschamende trekjes van de meest mislukte diersoort ooit: georganiseerde religie. Of het nou 2012 is of niet, het is nog steeds veel belangrijker om de geestesziekten van een stelletje mentaal achtergebleven mensapen dood te blijven knuffelen dan wat eerste voorzichtige stapjes richting oprechte en daadwerkelijke beschaving te zetten.

Ik ga dit enorm opbeurend schrijven beëindigen met een video waarvan ik hoop dat u hem helemaal afkijkt. Zelf heb ik tijdens het kijken ervan gekotst, gejankt en onze eigen diersoort op alle mogelijke manieren intens veracht. Ik hoop van harte dat u exact hetzelfde overkomt.

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie