Politiegeweld beloond met een bloemetje

Welkom in Vernederland waar het wakker porren met de wapenstok van een zwerver het excuus is om iemand helemaal de tyfus te mogen schoppen. De agente die spontaan de ziektewet indraaide omdat alle kijkbuiskinderen moesten kotsen van haar optreden krijgt een beterschapsbloemetje namens de gehele Rotterdamse gemeenteraad. Alleen GroenLinks was voor een bloemetje voor het slachtoffer. Stomme meegaande zogenaamde hippies. Waar moet die gast dat laten dan? Hij is dakloos! Het is falend Europees beleid op jullie stoep en het enige wat jullie kunnen bedenken is het belonen van fascistisch gedrag. Wanneer is de overwinningsmars van de NVU?

Deel!

Tagged .Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *