Betaal niet mee aan bezetting

pal-map-shrinkaU hebt ongetwijfeld gehoord van Sharia4Holland; een marginale (dixit AIVD) club voor haatbaarden behept met religie. Toen die lui nog actief waren stonden ze volop in de schijnwerpers van de media. Een vergelijkbare club haatbaarden poeslief “vrienden van Israël” genaamd vliegt vrijwel geruisloos onder de radar door. Zionism4Holland is namelijk volstrekt genormaliseerd. Het wordt openlijk omarmd door het CDA, de ChristenUnie, de poldertaliban en de peroxidepruikclub.

45Normalisering is een onmisbare pijler van onderdrukking. Dat was het toen de Telegraaf opriep om de nazi’s met open armen te ontvangen en dat is het nu de zionazi’s zich gesteund weten door het klapvee dat grootgebracht wordt met de gedachte dat een Joodse apartheidsstaat een door God gegeven recht is in plaats van een op de tekentafel bedachte kolonisatie van een “land zonder volk” voor een “volk zonder land.” Er is geen woestijn tot bloei gebracht, er is een land bezet. De rest is greenwashing apartheid. (Lees dat boek, het is gratis.)

Israël is een megalomane, militaire dictatuur en de vrienden daarvan die je bij de CDA, CU, SGP en PVV vindt zijn net zo fout als de tegenstanders van Mandela toen hij nog tegen de apartheid in Zuid-Afrika streed. Vernederland zou het zich moeten aantrekken dat het internationale woord voor segregatie en onderdrukking afkomstig is uit onze taal.

De ophef over de correcte labeling van uit bezette gebieden afkomstige producten zoals apartheidsfruit is een verschijnsel van het zionistische stockholmsyndroom dat Vernederland teistert. Als er een God van liefde, vrijheid en verdraagzaamheid bestaat dan neemt zhij het u kwalijk als u Israëlapologeet bent.

Laat de labeling van producten uit bezet gebied daarom geen deel van het normaliseringsproces zijn maar van een bewustwordingsproces. Betaal niet mee aan bezetting en apartheid. Eis het recht om gewoon te kunnen weten wat u steunt middels uw aankoopgedrag, teken de petitie en boycot Israël.  En als het even kan Amerika.

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie