Zaterdagmiddagtirade door Journeyman

wegmetdemonarchie-2Zolang er nog ruim 1.5 miljoen afstemmen op “hart van Nederland” en nog geen 600.000 op de documentaire van “tegenlicht” over de belastingpraktijken van “Google, Starbucks en Microsoft o.a.” en zolang ze als makke schapen koekhappen, wc-potslingeren en als zombies met vlaggetjes staan te zwaaien onderwijl een stijve nek krijgend om maar een glimp op te vangen van dat mooie pastelkleurige jurkje wat de dochter van een fascistische moordenaar aan der dikke togus heeft getrokken, wetende dat er tien zo niet honderdduizenden moeders nooit meer hun dochter in een pastelkleurig jurkje zullen zien lopen en zolang ze accepteren dat er tientallen miljarden van hun geld word gestolen ten behoeve van allerlei duistere financiële conglomeraten en zolang zij het sprookje geloven dat de kostenstijging in de zorg te wijten is aan het geven van die zorg terwijl iedere minkukel in het bezit van het verbrande brein van een kakkerlak snapt dat de echte kosten in de “overhead” zitten en zo lang als ze maar niet willen snappen naar wat voor een dictatuur de EU onderweg is en zo lang als …………………. vul maar in!

Zo lang mensen dat dus (niet) doen zal er helaas weinig tot niets veranderen!

Men weigert nu eenmaal in te zien dat men zelf langzaam maar o zo zeker is en wordt gekneed tot een vormeloos, krachteloos, rechteloos hoopje vlees en botten wiens enige taak is zijn smoel te houden en minimaal 60 jaar productief te zijn en die vooral de woorden menselijke waardigheid, compassie en vrijheid in gelijkheid dient te vergeten!

Alles maar dan ook alles wat de politici uitvreten of hebben uitgevroten heeft men slechts aan zichzelf te danken, ach ja Linda de Mol op zaterdagavond is ook veel aantrekkelijker dan 2 uur nadenken over of je wel in de samenleving leeft die het eigenlijk zou moeten wezen of dat het lot van jezelf en je kinderen wel zo in goede handen is bij volslagen gekken en inteeltproducten als waar geheel politiek Brussel en Straatsburg en niet te vergeten den Haag vol mee zit.

O ja voor ik het vergeet mocht men denken in een vrij land te leven, vergeet dat dan maar even, want een ieder die niet collectief staat te zuipen, juichen en vendelzwaaien op 30 april of dat ook niet van plan is maar die bijvoorbeeld een klein protest wil laten horen tegen de kroning van een afstammeling der bruine hemden en van een roversfamilie die ongekend is in de moderne geschiedenis, diegene heeft namelijk geen rechten meer.

Gaat men bijvoorbeeld protesteren buiten de officieel aangegeven zones ( laat nou eens goed tot die grijze hersencellen doordringen WAT hier dus eigenlijk staat en als oekaze door de Overheid is verspreid!) Wordt er maar zelfs gedacht door bepaalde, op een rare club voorheen ook al als vaderlandslievende betitelde lijkende, dienaren van de Overheid en van die sprookjesfamilie dat je gaat overwegen of denken te protesteren dan kan en wordt men als terrorist c.q. staatsgevaarlijk beschouwd en dus ook zo behandeld want alle rechten die een normale verdachte wel heeft worden en zijn dan niet meer van toepassing!
Dat terwijl het echte staatsgevaar dan in de nieuwe kerk een verzameling verzonnen objecten krijgt aangereikt die niets anders zijn en vertegenwoordigen dan een leugen en een belediging voor alle slachtoffers waarbij je het woord democratie meteen ook maar bij de vullishoop kan gooien.

De Overheid zal en gaat alle machtsmiddelen gebruiken en inzetten om dit smerige elitaire feestje waar miljoenen dromerig en met volle luiers van de emotie vlaggenzwaaiend en al schijnbaar niet volledig beseffende dat men slechts als opvulling en klapvee wordt gebruikt – terwijl tegelijk de roversbende het geld uit hun zakken graait om deze grote farce te betalen – vooral niet te laten verstoren door mensen die van hun grondwettelijke recht gebruik willen maken om hun (protest)stem te laten horen. Zij dienen en worden dan ook ver van de officiële route gehouden en zelfs de vormen van protest wil men voorschrijven!!

Dit is dus de democratische vrijheid anno 2013 als je mee loopt in het gareel en met een debiel oranje hoedje op kwijlend achter een hek uren gaat staan wachten tot de grootste leugen van de laatste twee eeuwen in zijn heilige schijtheid passeert en/of je doet wat de elite van je wil en verwacht, ja dan heb je zogenaamde vrijheid maar dan wel die vrijheid die zij willen dat je hebt, maar ga vooral niet van dat padje af want dan is die vrijheid geen knip voor de neus meer waard.

Denk daar nog maar eens aan slurpend aan je oranjebitter terwijl je jonge en oude mensen met bloedende koppen ziet worden afgevoerd alleen maar omdat ze hun stem verheffen om te zeggen dat ze het ergens niet mee eens zijn.

Het is voorbij de schande het is om je dood te schamen!!!

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie