Hoera! Weer een nieuwe niksnut

Voor mensen die het Stockholmsyndroom – dat Vernederland al flink wat eeuwen domineert – graag real-time aan de slag zien, zijn dagen als vandaag uitstekende praktijkvoorbeelden. Zojuist werd namelijk bekend dat Diederik Samsom zich het nieuwe hoofd socialistisch graaien mag gaan noemen. En terwijl ik probeer mijn tranen aangaande zoveel kansloosheid te onderdrukken, wordt de argeloze lezer via media als Twitter kapotgespamd met blije felicitaties richting deze zoveelste (sociaal volledig geaccepteerde) beroepscrimineel. Veel triester wordt het niet.

Je hebt namelijk helemaal niets aan politici. Sterker nog, de mensheid zou vele malen beter af zijn zonder de maatschappijverziekende en bloedgeldverterende bemoeizucht waarmee Diederik en al die andere Haagse hufters steevast wegkomen. Politici zitten er tenslotte voor zichzelf, niet voor die pakembeet zeventien miljoen mensen waarvan zij 99,99999999999999% niet kennen. En nog minder om geven. Politicus is binnen onze open inrichting een positie met aanzien, een flink salaris en de uitgelezen mogelijkheid om jezelf langs de maatschappelijke ladder naar boven te likken c.q. vuisten. En vooral om dat hogerop komen lijkt het menig Haags parasiet uiteindelijk te doen. En dat is dan weer volstrekt logisch. Als je aan deze specifieke hersenziekte lijdt.

Het beleid binnen een mensenboerderij als de BV Vernederland wordt namelijk bepaald door de wensen en eisen van onze ware machthebbers: misselijkmakende figuren die al eeuwen door intense inteeltpraktijken hun hegemonie hebben kunnen cultiveren. Noem het “de bankiers en hun corporaties”, noem het “de elite” of noem het “een woekerend kankergezwel”; de bewoording maakt niets uit: dit zijn de “mensen” die daadwerkelijk bepalen hoe de levens van het zwoegende werkvolk eruit dienen te zien.

Kan Diederik zich wel heel belangrijk voelen terwijl ie van allerlei kanten veren in zijn parmantige PvdA-kont gestoken krijgt, het hele festijn is niets meer dan een hilarische aanfluiting. Diederik is – net als al zijn collegae – slechts een braaf kwijlende bitch van de bancaire/corporate sector.  Diederik zet zich in als propagandaverspreider voor deze industrie en op sommige momenten zal hij hele nare beslissingen van bovenaf moeten verantwoorden/verkopen aan het totaal murwgebeukte Vernederlandse bijenvolkje. Precies wat hij en zijn criminele vriendjes al doen zolang als ons “moderne” politieke stelsel bestaat. Beleid wordt door een heel klein maar zwaar geestesziek kliekje gemaakt en handpoppen als Diederik zijn gewillige slachtoffers om zich tot vertegenwoordigers van deze übermaffia op te werpen. En dat schijnen we dan weer beschaving te noemen.

Doe dus je best Diederik! Mag je binnenkort misschien op een nog ietsjes hoger niveau de met strontdoorweekte deurmat van psychopathische machtswellustigen gaan uithangen. Van harte gefeliciteerd.

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie