Nooit meer crisis

Seksdrive na kater *facepalm*De beste bijdrage die je aan moeder aarde kunt leveren is besluiten om af te zien van jezelf voortplanten. Het is misschien even slikken voor een land dat is opgevoed met de Bijbelse boodschap gaat heen en vermenigvuldigt u maar laten we wel wezen, zelfs als er een god bestaat dan was dat zhaar opdracht aan Adam en Eva. Mocht God heden ten dage een derde testament declameren dan was de boodschap gaat heen en beheers u. Er zijn meer dan genoeg mensen op deze planeet en wat we er met z’n allen van bakken valt prima samen te vatten in dat ene woord dat de MSM zo vaak brengen: crisis.

Afzien van je vermeende recht op kinderen ontlast niet alleen de planeet waarop we wonen, het bespaart je ook talloze interventies in je leven door het perfide Vernederland. Je hoeft geen kinderkamer te laten controleren en je hoeft niemand naar de schaamhaarpolitie te sturen. Daarnaast is het sowieso verstandig om stil te staan bij iedere opdracht dan wel recht. Om het heel nerdy op computers te betrekken hebben wij zogenaamd beschaafde, hoogontwikkelde mensen zelden door wat we precies doen. Gebruikersvoorwaarden lezen we niet en we klikken veel te gemakkelijk op oké.

Waar we collectief boos zijn op hackers die daar handig gebruik van maken redden we iedere dag weer bankiers die dezelfde goedgelovigheid uitbuiten. Alleen is het op oké klikken dan vervangen door het zetten van een handtekening.  De overheid die bestaat bij de glorie van het zogenaamd sociaal contract loopt zich ondertussen het vuur uit de sloffen om het parasitaire systeem in stand te houden. Enerzijds wordt er alles gedaan om de bevolking onder de duim te houden en anderzijds moet er van alles gebeuren om de financiële markt te pleasen. Dat heeft ondertussen geleid tot het oprichten van het meest ondergekapitaliseerde  hedgefonds ooit.

Je kater wegneuken zoals de briefschrijver in het plaatje bij dit artikel suggereert is prima maar jezelf voortplanten omdat je toevallig beroerd bent is beter van niet. Denk eens na over de consequenties van je doen en ook van je laten. Neem of krijg geen kinderen.  Dat is echt het allerbeste besluit wat je ooit kunt nemen. Zonder mensheid blijft de planeet wel bestaan maar is er nooit meer crisis.

Enfin, tot zover mijn stemadvies voor de poll.

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie