Stop de bonuscultuur: weg met de kinderbijslag

De doorsneeslaaf van de BV Vernederland denkt bij bonuscultuur waarschijnlijk direct aan het fanatiek graaiende bankwezen of aan praktijken waarbij directies achter “goede doelen” het merendeel van de vergaarde centjes naar zich toe weten te trekken. Kan, maar de bonuscultuur zit op veel meer plekken in ons zwaar zwakzinnige systeem ingebakken. Zo is er bijvoorbeeld – de titel van dit schrijven verraadde het natuurlijk al – ook nog zoiets als “kinderbijslag”. Dat dus ook helemaal niets meer dan een bonus is.

Een fokbonus, om precies te zijn. Werp nog een toekomstige roeier voor slavengaljoen Vernederland op deze door ons enthousiast vergiftigde aardkloot en u kunt de fokbonus elke maand op uw rekening bijgeschreven zien worden. Een hilarisch staaltje menselijke domheid waaruit slechts blijkt hoe vreselijk belangrijk wij onszelf vinden. En hoe totaal onbelangrijk wij de rest van de flora en fauna op planeet Aarde achten. Alles moet  wijken voor de menselijke soort en dit virus met schoenen gaat dus zelfs zover om zijn eigen voortplanting te subsidiëren. Je moet het maar durven.

Vreemd is het allemaal niet; diep vernederend wel. De voornaamste reden dat het werkvolk gestimuleerd wordt om nog meer subiet kapot te programmeren Vernederlanders op deze bol te kwakken is om consumentisme c.q. cyclische consumptie te kunnen blijven voeden. Nieuwe mensachtigen betekent nieuwe productiemiddelen (en dus onder meer ook weer nieuwe leningen bij het bankwezen) en – minstens net zo belangrijk – nieuwe aanwas van “consumensen”. Wezentjes die je als Maffiastaat geestelijk volledig kunt slopen, waarna deze gebroken organismen zich braaf aansluiten bij de rest van de gehypnotiseerde arbeiders om vervolgens hun hele leven geld te gaan verdienen voor een zeer select gezelschap van door inteelt geteisterde psychopaten.

De mensheid zou er goed aan doen zichzelf eens wat minder belangrijk te gaan vinden. Het overgrote merendeel van deze diersoort is namelijk helemaal niet bijzonder, voegt geen ene reet toe aan het functioneren van de samenleving en zou de rest er een groot plezier mee doen door zich nou eens een keertje niet voort te planten. Trots zijn op de mensheid “omdat we zo vreselijk veel bereikt hebben” is hilarisch als je je vadsige en verzwakte lichaam alleen nog maar voor The Voice of Holland in beweging weet te krijgen. Onze vooruitgang is te danken aan een miniem percentage van mensen die daadwerkelijk iets kunnen; laten we om die reden alsjeblieft eens stoppen met onszelf stelselmatig te overschatten. Oh ja, die religieuze geschriften waarin wij onszelf gigantisch ophemelen, die zijn al een paar duizend jaar achterhaald. En enige waarheid heeft er natuurlijk sowieso nooit ingestaan. Veemanagement en deceptie voor beginners.

Mensen zijn net zo bijzonder als bijvoorbeeld bijen. Alleen zijn bijen, in tegenstelling tot de biologische afgang waartoe wij behoren, wel echt beschaafde en ontwikkelde wezentjes. Georganiseerde religie en de obsessie om alsmaar meer te consumeren hebben ervoor gezorgd dat er een soort van misselijkmakende verering van kinderen is ontstaan. Een verering die verder financieel wordt gestimuleerd door onze mensonterende Staatsmaffia en het corporatisme dat zij dient. Zouden we als soort ooit eens echt aansprak willen maken op de benaming “beschaving”, dan stel ik voor om dit soort praktijken dus zo snel mogelijk achter ons te laten.

Stop de bonuscultuur!

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie