WTF Castratie en genocide

Het NRC wierp vanochtend een aardige steen in de hofvijver. De volgens Elsevier minst opzienbarende premier van de twintigste eeuw, Victor Marijnen, blijkt te zijn betrokken bij het in de doofpot stoppen van de castratie van jongetjes die aan homo leden. Dat gecastreerde jongetjes ook langer aantrekkelijk blijven voor pedofielen wegens het uitblijven van de puberteit is iets wat mijn zieke geest erbij verzint en daar moeten we verder maar niet te lang bij stil blijven staan.

Castratie en de RKK is een zwarte bladzij in de geschiedenis van de Westerse geschiedenis die veel verderfelijker is dan u zich wellicht voor mogelijk kunt houden. In Canada is het een beproefd paardenmiddel gebleken bij de stille genocide op Aboriginals. En dat heeft zich afgespeeld tot in de jaren zeventig.  Kijkt u maar.

Update: Ad van der Steur (VVD) was te gast bij nieuwsuur en zit er volgens Jeanine Hennis bovenop. Dat een voormalige CDA-minister verzwijgt dat een premier van KVP-huize dat later in het CDA opging de nogal stelselmatige castratie van sekspopjes in de doofpot heeft gestopt wordt dus echt waar aan de kaak gesteld. Net zoals er ook korte metten met Demmink is gemaakt. O nee, wacht.

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie