Colourclubs zijn het volgende cannabis

Colourclubs zoals de Hell’s Angels en Satudarah zijn het volgende cannabis. Iets waar de overheid zich geen raad mee weet en dat daarom wordt verboden. Net zoals bij het nakende hasjverbod loopt de politie alvast op de zaken vooruit. Waar het in het kader van operatie kierewiet export van nederwiet uit de duim zoog, alarmeert de hermandad nu het publiek via het ANP. Het politieapparaat van Enschede heeft zichzelf in verhoogde staat van paraatheid gebracht vanwege “intimidatie” door Satudarah. De reden? Volgens de politie ervoer ander uitgaanspubliek hun aanwezigheid ,,in vol ornaat” in de kroegen als ,,vervelend en intimiderend’’.

Nu moet u weten dat colourclubs een soort van SGP onder motormuizen zijn. Vrouwen mogen absoluut geen lid worden. Motorclubs die bladiediebla MC op een leren hesje willen naaien zijn door een soort van ACTA erecode verbonden aan alle andere MC’s, inclusief bijbehorende hiërarchie. Toch wanen ze zichzelf heel vrije jongens en zijn ze maar wat blij als ze worden opgewaardeerd van hangaround naar prospect. Niet dat je dan al lid bent laat staan dat je jezelf roadcaptain mag noemen maar je mag al bijna een hesje dragen waar de politie vervolgens de zenuwen van krijgt. Helemaal als je in een optocht van zeg tien, twintig motors aan komt knallen terwijl je allemaal een verdacht veel op elkaar lijkend uniform draagt. Dat heeft verdomd veel weg van een renegade-arrestatieteam. Dat wringt met het geweldsmonopolie zoals de politie dat beleeft. Alleen zij of van gemeentewege aangewezen bijzondere werklozen hebben het recht om opvallend aanwezig te zijn. Voor de rest is dat verboten. En voor motorclubs al helemaal!

De gedoogconstructie moet het op papier nog goedkeuren  maar ergens in groten getale neerstrijken met een klein legioen  in leer gehulde bierbuiken is nu al reden voor de politie om extra waakzaam te worden. Nog wat extra verbieden is een kolfje naar de hand van Ivo “Grijp uw kans. Zullen we er één (coffeeshop -red) sluiten, vanavond?” Opstelten. Na het boerkaverbod gaat het leren hesjesverbod van Bruin I vast ook een enorme bijdrage vormen aan de bezuinigingen die zo nodig worden geacht. Kwestie van een burger een betaalkans aan te bieden. Een transactie wegens <insert verbod> dat is altijd een mooi moment om de mensen te leren binnen de lijntjes te blijven. Als het nou is vanwege wat ze dragen, wat ze rijden of wat ze roken. Maakt niet uit, meer uitgeven aan het handhaven van zinloze verboden is altijd goed. Dat zijn allemaal extra banen. En die fte’s gaan dan vervolgens aan hun meerderen rapporteren dat het allemaal heel erg is met de rare plantjesverbouwers, hasjdampers en wellicht hebben ze al een Vernederlandse moslima gevonden die sinds kort een hoofddoek draagt en die daarom in aanmerking komt voor niet-pluisgevoelens. Want ja, preventie hè? Voorkomen is beter dan genezen. Daarom zijn we als samenleving zo lekker proactief met z’n allen. En reanimeren we keer op keer het dode paard dat onze economie is. Maar goed, meer regels is meer werk en werk is goed. Werkloosheidcijfers laag, lonen redelijk? Dan is de bevolking blij, ga je gang en manipuleer ze. Vertel ze dat je extra paraat bent vanwege een tijdelijk verhoogde concentratie knalpijpen en dat zij dat betalen. Ze slikken het. Sterkte met uw werkweek en niet met teveel motors bij elkaar rijden. Dat is verdacht! Gedraag u.

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie