Anonymous en onafhankelijke journalistiek in Vernederland: droomt u fijn verder

Zucht. De bekende Vernederlandse kansloosheid laat weer luid van zich horen via de interwebs… Een paar maanden geleden vond één of andere gigantische zieligerd het nodig om namens de gedachte Anonymous te spreken en een “Global Blackout” aan te kondigen. Volgens dit heerschap zou – als reactie op ontwikkelingen als SOPA en ACTA – Anonymous van plan zijn om het hele internet plat te leggen. Lariekoek van de bovenste plank natuurlijk, want waarom zou je als activistencollectief je eigen communicatiemiddel slopen? Dat lijkt me op zijn zachtst gezegd een nogal domme zet. Onzin dus, iets dat een kind van vijf binnen enkele minuten zelfstandig kan verzinnen.

Helaas wordt onze mensenboerderij voornamelijk bewoond door mensen die klaarblijkelijk stukken minder intelligent zijn dan een kind van vijf, want afgelopen week (enkele maanden na de aankondiging van deze zogenaamde “Global Blackout” dus) wordt het “nieuwtje” ineens opgepikt door mainstream “nieuwssites”. Met het volgende – tot tranen drijvende – resultaat:

Er is mij via het propaganda-instituut genaamd school altijd ingeprent dat wij Vernederlanders verschillende kranten hebben omdat er op die manier verschillende meningen en opvattingen gecommuniceerd kunnen worden richting de Vernederlandse boerderijdieren. Verschillende mensen hebben tenslotte verschillende visies op het leven en de inrichting daarvan en daarom is het wenselijk om over een grote diversiteit aan journalistieke bronnen te kunnen beschikken.

Tot zover de theorie die – zoals meestal binnen onze mensonterende boerderij het geval is – op geen enkele manier realiteit blijkt te zijn. Anonymous is een gedachte die de daadwerkelijke heersers (de banken/corporaties) dezer aardkloot slapeloze nachten bezorgt en daarom zullen deze psychopaten alles op alles zetten om het collectief zwart te maken. Is het geen aangeprate angst voor zoiets als “islamterrorisme”, dan is de boodschap wel dat het volk bang moet zijn voor die enge en vreselijk gevaarlijke supporters van de gedachte die men Anonymous noemt. De nieuwe “terroristen”, zeg maar.

Het zou mij niks verbazen als onze mainstream propagandakanalen er weer in slagen om deze zoveelste niet bestaande bedreiging tot angstbeeld bij de braaf kapotgeprogrammeerde burger te verheffen. Dat is ze met dat andere “terrorisme” (kunt u zich de damschreeuwer – en vooral de reactie op zijn gegil – bijvoorbeeld nog herinneren?) ook uitstekend gelukt, dus waarom zou dat met dit verse verzinsel niet lukken? Een bijna breindode bevolking is tenslotte vreselijk makkelijk nog veel verder kapot te programmeren.

Hoe dieper je graaft, hoe triester het totaalplaatje telkens weer wordt. Het “nieuwsbericht” dat hierboven door verschillende propagandakanalen wordt aangehaald is namelijk afkomstig van een Frans persbureau. Hetzelfde Frankrijk dat “geheel toevallig” onder Sarkozy van plan is om “bezoek van terroristische sites te gaan bestraffen“. Wordt uw totalitaire totaalplaatje alweer wat duidelijker? Met dank aan Europa wordt Franse propaganda dus netjes vertaald in het Vernederlands en mogen berichten die bedoeld zijn om de Franse boerderijdieren angst aan te jagen ook gebruikt worden om Vernederlanders bang te maken. Het zal vast weer iets met beschaving te maken hebben.

Ik wens u een aangename voortzetting. Vergeet u zichzelf dit weekend niet nog even te luchten op een van de door onze overheid goedgekeurde binnenplaatsen die onze plantage rijk is? Komende week moeten er tenslotte weer heel veel centjes voor het Vierde Rijk en Vernederland verdiend gaan worden. Moet u wel een beetje fris en fruitig voor zijn. Kunnen er van dat geld vervolgens weer propagandistische “nieuwsberichten” als hierboven beschreven aangeschaft en verspreid worden. Beschaving!

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie