Vernederland weer een stukje veiliger: observatiecamera’s voor bijstandsfraudeurs

Wat doe je als Vernederland zijnde in een tijd waarin bankiers door achterkamertjesafspraken miljarden stelen van wezenloos om zich heen kijkende mensenboerderijen en zogeheten volksvertegenwoordigers zich verstoppen op uiterst schimmige conferenties waarover met geen woord gerept mag worden? Dan pak je bijstandsfraudeurs aan. Keihard. Met observatiecamera’s.

Het zoveelste voorbeeld van hoe vreselijk verloren Vernederland is. Was het een jaar of vijftien geleden nog ondenkbaar dat dit soort praktijken plaats zouden vinden, in 2012 levert zo’n bericht nog slechts wat verontwaardigd gemompel op. We zijn niet anders meer gewend.

Murwgebeukt door een maatschappij die stelselmatig het leven van de doorsnee burger verziekt in plaats van verbetert. Geestelijk gesloopt door een select gezelschap van bankiers en andere inteeltadel die door het manipuleren van gewillige Haagse handpoppen en bijbehorende mainstream propagandamedia de mensheid dezer aardkloot in een willoze massa zombies heeft omgetoverd.

Hier is al lang geen sprake meer van een hellend vlak; dit is een glijbaan met als eindbestemming een betonnen muur.

En u heeft het geweten.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie