Ohai Siebren Aukema

Dus jij dacht me te kunnen intimideren door een door mij online geplaatste gekke foto te jatten en op je forum voor rukkers op zoek naar goedkoop gerief te plaatsen? En passant zet je me ook nog even neer als de concurrentie. Welnu, ik ben geen pooier en ik ben al helemaal niemands hoer. Jij daarentegen, Siebren, bent vanaf nu mijn bitch.

Het spijt me dat je wel een vergunning voor je ranzige toko blijkt te hebben en dat ik deels fout zat met mijn onthulling van een publiek geheim op drachten.dichtbij maar dat ligt meer aan de persvoorliegers dan aan mij. Die hadden me ook kunnen vertellen waar ik wel moest zijn in plaats van ontkennen dat je een pooier met een papiertje bent. Gelukkig heb ik dat ondertussen gevonden. Hoewel je op internet adverteert met de standplaats Drachten blijk je in Littenseradiel te wonen, om precies te zijn in het niet onaardige optrekje aan de Sibadawei 10 te Easterein.

Begrijp me niet verkeerd, ik heb weliswaar van alles tegen je “vak” maar ik heb niks tegen prostitutie an sich. Waar ik op z’n zachtst gezegd wel misselijk van word is hoe jij je presenteert. Als schuldhulpverlener. “Heb je snel geld nodig i.v.m schulden of iets dergelijks ook dan kun je contact opnemen of er mogelijkheden zijn om je extra snel te helpen.” Terwijl je strikt het minimumloon uitbetaalt. Slechts €1381,20 voor je 160 uur per maand uit elkaar te laten trekken. WTF man? Hoe durf je dat “klasse escort” (sic) te noemen?

Dat riekt naar slavernij. Gecombineerd met je onfrisse praktijken van eigen rechtertje spelen en “werkneemsters” die zich niet aan jouw regeltjes houden  aan de schandpaal te nagelen maakt dat je nu knok hebt. Voor mij ben je niet meer dan een bijna bejaarde loverboy en ik ga het niet opgeven totdat de pliesie jou net zo hard aanpakt als de jochies waar je wanhopig op probeert te lijken.

Update: de vergunning blijkt verlopen.

Extragratis update: winning!

 

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie