De grote leugen

Zo! Een beetje reuring in de boerderij. Nieuwsuur heeft uitgevogeld dat zowel Verburg (minister van Monsanto Landbouw) als Klink (minister van Big Pharma Volksgezondheid) al in 2008 hadden kunnen weten dat de poep tegen de ventilator zou gaan met het aantal Q-koorts besmettingen. De beschuldiging van de Marianne Thieme dat de overheid dood door schuld op haar geweten heeft blijkt spijkerhard waar. Economische groei eerst! Het liefst ten koste van de belastingbetaler, trouwe lezers van meedogenloos kennen het riedeltje inmiddels wel.

 

Desalniettemin is het wel aardig dat de MSM de grove leugens nu ook oppikken en doorprikken. Hoewel het gelet op de data een gevalletje no shit Sherlock is. In het grafiekje hiernaast kunt u zien dat het aantal Q-koortsbesmettingen medio 2008 al de pan uit rees. Helaas beschikt nog steeds niet iedereen direct over alle beschikbare cijfertjes. De voormalige ministers kunnen zich verstoppen achter een verklaring van ambtenaren zoveel ze willen maar de cijfers liegen niet. De 25 doden die dankzij de overheid gevallen zijn, zijn nog maar het topje van de ijsberg. De mortaliteit van Q-koorts ligt tussen de 5 en 25%. Met circa 300 chronische Q-koorts-patiënten in Vernederland kan het dodental oplopen tot 75.

Deze trieste omstandigheden bieden een mooi moment om weer eens een oude documentaire af te stoffen. The Great Lie. “De grote leugen is dat het beschaving is. Het is niet beschaafd. Het is letterlijk het meest bloeddorstige, brutaliserende systeem dat ooit is opgelegd op deze planeet. Het is geen beschaving. De grote leugen is dat het de beschaving vertegenwoordigt.”

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie