Tijd voor een liedje

Het gaat mij de laatste tijd steeds moeilijker af om nog artikelen te schrijven, iets dat voornamelijk samenhangt met onze alsmaar verder ontbindende staat van “beschaving”. Dus verblijf ik tegenwoordig wanneer ik geen plantageplicht voor de BV Vernederland heb te vervullen voornamelijk in mijn muziekstudiootje. Doe ik es wat leuks in plaats van me 24/7 doodergeren aan de oeverloze zelfverkozen kansloosheid van onze diersoort. En wie weet, misschien kunt u het eindresultaat ook nog eens waarderen. Of niet natuurlijk. Mocht u voornamelijk van fijnzinnige harmonieën en zachte klanken houden, dan raad ik u dringend aan om de creatie deze keer aan u voorbij te laten gaan. Houdt u wel van wat luider werk, dan wens ik u vermaak.

Kusjes.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie