De vernederende gang naar de stembus II: De scheet van Van der Staaij

There, Van der Staaij said it. Vrouwen worden bijna nooit zwanger van verkrachting en dat is een “feit”. De zeven procent vrouwen die wel zwanger worden na verkracht te zijn die mogen van onze reforidder lekker geen abortus. Vernederland was in rep en roer. Dat kan toch niet anno 2012?

Wel dus en dat kan zelfs ondanks het feit dat de SGP bij rechter verboten is te bestaan in de huidige organisatievorm.

Bij de SGP is zwanger worden, voor de kinderen zorgen en natuurlijk een man liefhebben ongeveer het enige dat een vrouw wel mag. Iets te zeggen hebben in een bestuurlijke functie anders dan een plattelandsvereniging mag niet. Daarom heeft Vernederland ooit eventjes de subsidie van circa 800.000 euro per jaar stopgezet en daarom heeft het Europees hof uitgesproken dat de SGP best mag vinden dat vrouwen minderwaardig zijn aan mannen maar dat de partij het niet in de praktijk mag brengen door vrouwen verkiesbare functies te weigeren.

Daar hoorde je vandaag uiteraard bijna niemand over. De faux pas van Van der Staaij werd alleen maar aangegrepen om partijen die tegen uw belang in voluit voor de EUSSR gaan te laten zeggen dat het natuurlijk echt niet kán dat de SGP nota bene anno nu nog vindt dat een abortus altijd verboten is. Ik geloof dat het woord schandalig viel. Op de vraag of de walgelijke opvattingen van de SGP iets zouden veranderen was het antwoord nee natuurlijk niet. De SGP vindt dit altijd al. En omdat de SGP verder altijd gewillig meewerkt met degenen die op het pluche zitten slikt vrijwel de hele kliek de middeleeuwse opvattingen van de poldertaliban die zich retedruk maakt om de islam. Als de SGP dat laatste niet deed dan was het bij uitstek de partij voor orthodoxe moslims…

Dit was deel II van het leed dat fopdemocratie heet. Iedereen zou moeten weten dat de macht in handen is van bedrijven en niet van landen, laat staan politici. Michiel zegt daarom stem niet, Petra zegt stem Esther Ouwehand.

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie