Massa(im)migratie

Uitzetcentrum Ter ApelTijd om eens de massa(im)migratie te benoemen want als je dat niet doet als lhbt-hippie dan ben je een dhimmie en dat kunnen we niet hebben natuurlijk. Bovendien zijn gedwongen volksverhuizingen één van de zwartste bladzijden uit de geschiedenis van de mensheid zoals de grote ziener Jean Luc Picard, kapitein van de USS Enterprise, ooit zal zeggen. Helaas is onze geschiedenis zo zwart als een gemiddeld WOB-verzoek.

 

Migratie is niks nieuws. De gouden eeuw waar Vernederland zo prat op gaat werd historisch gezien niet eens zo heel veel later opgevolgd door een burgeroorlog in Amerika. Die oorlog ging kort door de bocht over door de Verenigde Oost-Indische compagnie aangeleverde negers. Uit Afrika dus. Onze historici vergoelijken de rol van de V.O.C. graag. Zozeer zelfs dat een premier kan zeggen dat Vernederland weer een V.O.C.-mentaliteit op zich moet nemen. Gelet op het feit dat Nederlandse schepen na de driehoek Nederland, Afrika, Amerika veelal leeg weer teruggingen is er reden genoeg om sceptisch te zijn over de gouden eeuw maar nee hoor, dat zijn de Oranjegezinden niet.

Een forse meerderheid van het stemvee vindt het prima dat de “koninklijke familie” een geschatte 8 miljard waard is en dat ons land gebouwd is op slavenhandel en drugshandel. De eerste wereldoorlog waarin we neutraal waren? Toen had het koningshuis een cokefabriek die overuren draaide om iedereen in de loopgraven helemaal gek te maken. Later leverden ze speed aan de troepen van Hitler. Toch loopt Vernederland ieder jaar in groten getale uit om het ergens zielig voor prins Friso te vinden. Maar goed, ik zou migratie gaan benoemen.

Waar de geschiedenisboeken geen doekjes omheen winden is de mate van vrijwilligheid waarin dekzwabberaars en ander ondergeschikt personeel met een enorme kater aan boord  wakker werd. En dat verschijnsel gaat op voor alle stoere zeebonkenverhalen uit onze geschiedenis. Bovendien heeft onze enthousiaste massamigratie ervoor gezorgd dat we vele inheemse volkeren zo goed als uitgeroeid hebben. En dat ging niet bepaald onopzettelijk.

Tegenwoordig is het niet veel anders. Fuck het feit dat ik een Irakees ken die godbetert getolkt heeft voor “ons” leger, daardoor zijn leven niet meer zeker is in Irak en desondanks nog steeds de gemeentegrens van Smallingerland niet over mag steken omdat hij zich niet heeft gehouden aan een door de rechter ongeldig verklaard noodbevel van de gemeente Vlagtwedde. Toen ik op feestboek poste dat Teeven machteloos staat tegenover de noodopvang in Smallingerland reageerde een vriend als volgt. WTF FLIKKER OP MET DIE UITEGPROCEDEERDE MENSEN. WE HEBBEN AL GENOEG PROBLEMEN IN NEDERLAND. Waarop ik antwoordde: WEET JE WAT DE POLLETIEK OOK EEN PROBLEEM VINDT? BEVOLKINGSKRIMP!

We werden het uiteindelijk eens dat we in een crisis zitten die veroorzaakt is door bankiers en die verergerd wordt door de bezuinigdrift. Waar Henk en Ingrid helemaal wappie gaan over de sharia, maken ze zich niet druk over de oorlog tegen het minimumloon die niet meer middels Polen maar middels de WWB wordt gevoerd. Waar Lodewijk Asscher (PvdA) zich symbolisch inzet om oneerlijke concurrentie door Polen te voorkomen, stuurt Marco Florijn (PvdA) WWB’ers om ontslagen thuiszorgers te verdringen.

Terwijl het stomvee zich op laat jutten door het shariaspook, schopt Vernederland Poolse “schooiers” het land uit om dwangarbeiders aan te stellen en komt er een absurde boete op illegaliteit te staan. Wellicht dat Henk en Ingrid dat met behoud van uitkering kunnen gaan handhaven.

En laten we vooral het gebrek aan islamsatire benoemen. Kritiek hebben op het migratierecht van Chazaren naar “Israël” mag immers niet wegens antisemitisme en godwin terwijl het recht van terugkeer van Palestijnen naar hun eigen land maar niet op wil schieten. Ik zal nu wel een enorme dhimmie zijn maar ik merk tenminste wel wanneer ik gemolken word. ZIONISM4HOLLAND (en da’s een flink deel van Vernederland) vindt onze olie- en oorlogverslaving helaas prachtig. Door Shell (en wederom ons koningshuis) zitten we vastgeklonken aan Saudi-Arabië. En dus aan de Taliban. Taliban die we trainen door ze een knuffelmissie namens GroenLinks aan te bieden ook.

Massamigratie is dus een probleem maar dat komt vooral omdat we ons er door af laten leiden. Voor corporaties is globalisering een feit. En voor banken is het een zegen dat ze multinational kunnen zijn tot ze kopje onder gaan. Daarna betaalt Vernederland B.V. zoals we bij ABN-AMRO, ING en SNS hebben gezien zien. Het is één grote, gore bende van een haast leeggeslurpte olievoorraad die overal ter wereld enorme vervuiling achterlaat.

 

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie