Mirrors, smoke and make believe

wegDames en heren, welkom bij deze plechtige maar trieste bijeenkomst waar we tot onze grote spijt de mainstream media ten grave moeten dragen. Een dappere vrouw is vandaag gearresteerd en de media deden alsof dat volkomen haar eigen schuld was. Na de arrestatie van de heldhaftige mevrouw volgde er spin dat ze niet gearresteerd was vanwege een ongeoorloofde mening maar dat ze slechts voor haar eigen veiligheid in bewaring was gesteld en dat het daarom nodig was dat een smeris haar half smoorde met z’n handschoen. Het lot dat de Oranjefans voor ogen hadden was vele malen erger…

Twitter reageerde furieus. Binnen de kortste keren was #wegmetdemonarchie trending weg2topic. Door een lone wolff af te voeren nam een roedel republikeinen de fakkel over. Daardoor zijn – volgens de gratis probeerversie van hashtracking.com – 4.6 miljoen mensen bereikt. Goed gedaan broekie met gele jas en blauwe pet. Stel je voor dat je het had laten gaan, dan hadden misschien een paar honderd mensen het protest meegekregen.

Ondanks dat, dames en heren, vonden de media het niet nodig om te vermelden dat er als een gek getwitterd werd dat de Van Amsbergjes hun biezen moeten pakken. Daarenboven verkondigde de NOS dat de democratisch gekozen regering van Mali blij was om Hollande te ontvangen. Aangezien zelfs wikipediaklanten kunnen weten dat er in 2012 een coup heeft plaatsgevonden in Mali, zien wij ons nu echt genoopt om euthanasie te plegen op de mainstream media. Het spijt ons, nieuws was vroeger echt een meneer, maar nu we zelf ongeveer alles kunnen checken moeten we afscheid nemen.  Anno nu zitten we niet meer te wachten op kruiperige journalisten die om het hardst roepen om een mooi plaatje te kunnen schieten, we zitten verlegen om feiten.

 

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie