Superjank

superjank

Occupy de EUSSR!EINZ!!1

Ontmoet Superjank Bennink. Held van de dag bij de Roze Khmer wegens voor gek staan met een dom brilletje op z’n kale knar en touwtjes uit z’n hoofd zo lijkt het. Was Jan een zeg Joke geweest dan had Powned er dapper bijgestaan om te zieken. Nu niet want Jan was van hetzelfde reclamebureau waar Marianne Zwagerman ook wat deed en zo werden ze samen bestuurders van de jongerenafdeling van TMG-tv.

Superjank is gelet op z’n bordje vooral zichzelf aan het promoten maar eigenlijk staat hij er te schreeuwen tegen de dreigende overheersing door de EUSSR. Daar is onze Superjank erg tegen. Omwille van de graaiers zegt ie. De snelle Jelle’s van Goldman Sachs die na Griekenland te hebben overladen met giftige “producten” de ene na de andere machtspositie in de schoot geworpen krijgen. Dat mag van mij met alle plezier, graag zelfs, maar het is wel rijkelijk laat. “Hoi, ik ben Superjank en ik doe een Occupy-hipster na. Zoals altijd neem ik andermans idee en daar geef ik mijn eigen draai aan.” Dat straalt de foto uit.

De onbezoldigd secretaris van Powned wordt vijf jaar na het ontstaan van de “crisis” eindelijk wakker en beseft ook dat de economie maar blijft krimpen ondanks dat er letterlijk miljarden dollars en euro’s per maand bijgeprint worden. Het is fijn dat domrechts tegenwoordig ook redelijk lijkt te weten hoe laat het is maar dat laat onverlet dat we het ook nog even over de andere kant van de vermeende EUSSR moeten hebben; de waardengemeenschap die Europa wil zijn. Net zo’n kotsterm als goed volk van de Volkskrant weliswaar maar toch niet onaardig, vooral in voormalige oostbloklanden. In tegenstelling tot bij de EUSSR hangt mijn vrouwelijkheid bij Superjank af van mijn vermeende fapfactor. Superjank is “dol op transen en trafo’s  (sic) maar alleen op lekkere.”

Ben je dat niet dan ben je een meneer en in mijn geval ook een eikel. Ik vind dat verder prima dat Superjank dat vindt en ik stel voor dat de lijst Superjan-k een burkaplicht voor lelijke transen in het programma opneemt. En een waarschuwingstatoeage op mooie natuurlijk, voor het geval dat. Het wordt zo alleen wel wat lastig om m’n adres op te geven voor het referendum dat ik ook best wel wil.

superjankbek

 

 

 

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie