De SP is tegen doodschieten van tien kittens

ShootKitten20-03-2013 • Vandaag is in Provinciale Staten over het doodschieten van kittens gesproken. Er is gesproken over het executeren van tien kittens. De SP was en is tegen die tien moorden. Wij hebben daarom een motie ingediend om deze tien moorden tegen te houden.

De PvdA heeft een motie ingediend om één specifieke kitten, die van Buys in Vlagtwedde, niet dood te laten schieten. De SP is tegen die moord. Wij zijn echter ook tegen deze manier van politiek bedrijven. Dit is ronduit populisme. De PvdA heeft ingestemd met het laten doorgaan van alle lopende aanvragen. Daar valt deze onder. Wanneer je deze kitten zo belangrijk vindt, had je alle lopende aanvragen kunnen tegenhouden. Dat heeft de PvdA niet gedaan.

Wij verwachten dat iedereen in Groningen begrijpt hoe wij tot deze lijn zijn gekomen. Wanneer echter het beeld geschetst zou worden dat de SP de executie in Vlagtwedde mogelijk heeft gemaakt, wil ik graag nog een keer uitleggen hoe het wel zit. Wij willen een betrouwbare partij zijn met een consequente lijn. Wij willen niet een populistisch clubje opportunisten zijn. Sorry kitten nummer tien.

Jan Hein Mastenbroek
SP

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie