Homo sapiëns?

genderZoals u wellicht weet heb ik een haatliefderelatie met het leven en speelt het miserabele leventje dat ik leid zich voor een groot deel af op internet en dan met name twitter. Sneue bak, ik weet het maar dat is nou eenmaal mijn zelfverkozen lot als misantroop en borderline kluizenaar. Meedoen aan de ratrace die we abusievelijk beschaving zijn gaan noemen hoeft van mij niet.

Hoewel het wellicht ijdele hoop is, koester ik toch de gedachte dat de immer voortdurende crisis mensen de ogen opent. Dat we gaan beseffen dat wij de enige diersoort zijn die stelselmatig het eigen nest bevuilt en dat we de planeet in toenemend tempo onleefbaar maken voor alles en iedereen. In dat licht wilde ik u de volgende rant van een van m’n favoriete tweeps niet onthouden. Take it away Daniël.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie