Per seconde dommer

Minder lezen, meer weten. Dat is het motto van wel.nl. De site grossiert dan ook in samenvattingen van stukjes van derden, veelal van roddelbladen. Zodoende parasiteert de site op op persmuskieten. En vandaag bereikte dat een dieptepunt.

Transseksuelen die een geslachtverandering nastreven zouden vergelijkbaar zijn met gekkies die graag gehandicapt willen zijn. Ik citeer: “Het is hetzelfde als een transseksuele man die zijn penis laat wegsnijden. Die komt nooit terug, maar ze weten dat ze dat willen.”

Wat de “intellectuelen” die kennisverspreiding voorstaan vergeten is dat er niks afgehakt wordt, dat een mv-trans voor de wet een vrouw is en bovendien dat er een functionele vagina van een penis wordt gemaakt. Je kunt weliswaar geen kinderen baren maar neuken en klaarkomen gaat prima. Dat is dus geenszins vergelijkbaar met amputatie of een handicap. Integendeel, ik ken vrouwen die jaloers zijn op het feit dat ik niet zwanger kan raken. Desondanks vond wel.nl het toch nodig  om een freakshow op te voeren om transen te bashen.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie