Trek je hoofd es uit je reet: wiet is het probleem niet

cannabisVandaag weer een of andere agent op Twitter die het nodig vond om ouderwets kansloos over cannabis te ijlen. Uiteraard ook weer gelardeerd met het bekende Godwinesque “beleid is beleid”-gezwam aangaande de aanpak van hennepteelt. Omdat cannabis zo gevaarlijk zou zijn. Bla bla bla. U kent het oeverloze geouwehoer ondertussen vast wel. Complete onzin die niets meer is dan erbarmelijk verpakte propaganda voor en door het corporate bedrijfsleven.

De drones van onze staatsknokploeg lullen namelijk maar wat. De schadelijkheid van cannabis is – zelfs volgens de eigen gezondheidstoko genaamd RIVM – verwaarloosbaar ten opzichte van wel gelegaliseerde harddrugs als tabak en alcohol. Dat is dus niet de reden voor de keiharde aanpak van het prachtige plantje. Wat de reden wel is, is een vrij duidelijke: hennep vormt een gigantische bedreiging voor tal van corporate industrieën en dus voor “de economie”.

Dat was namelijk de reden dat het plantje in de VS ooit de verdomhoek ingetrapt is: veel te bedreigend voor tal van grote industrieën en dus onwenselijk want geld. Eerst werd hennepteelt kapot belast maar toen zelfs dat niet goed genoeg bleek te werken, begon de staatsmaffia overzees met het verkondigen van de zogeheten “Reefer madness”. Een beslissing waar we tot op de dag van vandaag de rotte vruchten van plukken.

Hennep is een wonderplant die een enorme aanslag op de portemonnees van de inteeltelite zou betekenen en daar heeft u uw reden voor de totaal achterlijke hetze jegens cannabis. Handpoppen van uw criminele overheid hebben het daarom ook altijd over “hennep” en nooit over “wiet”. Het gaat helemaal niet om wiet, het gaat om de algemene acceptatie van hennep op een extreem ranzige en doorzichtige manier tegen te houden.

Ik roep het maar weer es: overheden faciliteren corporatisme en de afdeling burgermishandeling die beter bekend staat als “politie” doet daar net zo hard aan mee. Tel daarbij op dat men het wanbeleid ook nog eens steevast georganiseerde drugscriminaliteit in de hand werkt en ik kan niet anders dan afsluiten met een wens tot het opheffen van de duinen die onze mensenboerderij beschermen.

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie