Paarse broeken ontdekken stadstuinieren

kruidenkistLang leve mensen die reclame kijken zodat ik dat niet hoef te doen. Mijn dank gaat in dit geval uit naar Didi Leone die met dit pareltje op de proppen kwam. Paarse broeken ontdekken stadstuinieren en trachten te doen wat de commercie altijd doet: er een slaatje uit slaan door mensen een poot uit te draaien.

“€ 39,95 voor een stoere kruidenkist compleet met zadenpakket, folie en een boek inclusief verzending! (waarde € 87,95)” Sorry hoor, de mooie kist ten spijt, maar 40 euro is toch een tikkeltje aan de dure kant en de veronderstelde waarde van zowat 90 euro is helemaal van de zotte.

Toch ben ik niet onverdeeld verdrietig want de salesafdeling van AT5 helpt mooi mee om de makkelijke moestuin (da’s een veel mooiere term dan square meter gardening, copywriters) van het pauperige imago af te krijgen dat het dankzij (lovenswaardige) initiatieven als minimatuinen heeft gekregen. Daarvoor dus dank maar doe niet alsof een gepimpt aardappelkistje, wat plastic en wat zaden bijna negen tientjes waard zijn. Je betaalt vooral voor de reclame waarbij de paarse broek van dienst het ook nog eens nodig vond om labeltjes in de grond te steken terwijl de namen van de kruiden al op de kist gebrand zijn.

Instant-update:

 

 

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie