We verzuipen onszelf wel

John-F-Kennedy-on-the-Illuminati.previewHoe het u vergaat weet ik niet, maar ik zie het hele fenomeen crisis met lede ogen aan. De crisis die we doormaken is mijns inziens het gevolg van supply-side economics. We paniekpeeuwen niet omdat er te weinig is. Het probleem is dat er teveel is. Dit land kent wachtlijsten voor voedselbanken terwijl er 14 plofkippen per seconde over de kling gaan.

Door de “crisis” zijn we ook niet plotseling arm. Integendeel, de gemiddelde Vernederlander kan er nog steeds op los leven, zhij kan kiloknallers consumeren tot het milieu eens ons weegt. Graag zelfs want duurbetaalde doctorandussen verdienen grof geld door te hameren op de waanzin dat er zoiets als het hamburgerparadijs bestaat.

Louise Fresco mag overal de duurzaamheidsgoeroe uithangen terwijl ze in werkelijkheid voor Monsanto praat. Ze staat immers op de loonlijst van Unilever en dat maakt niet verdacht. Integendeel, betaald worden door een onderaannemer van Monsanto maakt betrouwbaar.

Ondertussen doen we met z’n allen alsof het natuurlijk is dat we koeien opsluiten in zo’n klein mogelijk hokje terwijl we oerbossen kappen om vee te voeren. We halen onze schouders op wanneer complotgekkies zeggen dat de elite de halve mensheid uit wil moorden, juist vanwege de milieubelasting. En om het helemaal bizar te maken roepen de complotgekkies dat een duurzaamheidsagenda (agenda 21) de ultieme genocide is.

Als we zo doorgaan is er geen enkele genocide nodig, we verzuipen onszelf wel.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie