Greenpeace, Drugs, Godverdomme!

Activists At The Leninsky District Court Of MurmanskVooropgesteld, ik ben niet bepaald blij met Greenpeace. Ik ben namelijk behoorlijk pissig omdat ze hebben getekend voor het energieakkoord. Daar maakt het Kabinet goede sier mee. Zelfs Greenpeace is voor, Greenpeace is tevreden en dat is dan het alibi dat de media gebruiken om het echt groene standpunt van mijn vriendin Esther Ouwehand te verzwijgen.

Greenpeace is een groot en belangrijk bedrijf. Dat is een weinig benijdbare positie. Als je niet wilt praten over over een bij voorbaat verwaterd compromis dan sta je lelijk buitenspel en tel je niet meer mee.  Hoezeer de achterban het daar ook mee oneens mag zijn, de media zorgen wel voor het tegenovergestelde. Als Greenpeace nee had gezegd tegen het energieakkoord dan zou het door de corporate media gediskwalificeerd worden.

Het gekke is dat het alsnog gebeurt. Greenpeace heeft gedaan waarom ik er lid van ben, namelijk shit enteren en vervolgens ging Poetin volop gewelddadig op hun reet. Erger nog, ondertussen heeft iedereen het over “drugs” aan boord. Daarmee wordt morfine bedoeld en dat behoort toevallig tot de verplichte zee-uitrusting.

Los daarvan zou het geen donder uit moeten maken. In internationale wateren is geen enkele stof illegaal. Toch hebben alle kwaliteitsmedia de dappere 30 opgeofferd omwille van het toverwoord drugs. Want geboord moet en zal er geworden, net zolang en overal tot er nergens geen druppel fossiele brandstof meer uit de aarde te persen is.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie