Kom op jongens, tijd om Mali leeg te gaan roven!

MaliMocht u het gemist hebben: “we” gaan weer naar Mali. Zorg is tenslotte veel te duur en dus kun je als de criminele organisatie die de Vernederlandse overheid is, dat geld beter steken in militaire missies naar ver weg gelegen gebieden. Gebieden die het liefst bewoond worden door islamitische mensen, zodat je er daar ook nog een zooi van kunt uitroeien. Help je als hoogbeschaafd land ook nog even de wapenindustrie aan wat meer inkomen. Een zogenaamde win-win-situatie.

Volgens onze nationale propagandabronnen gaan “we” naar Mali om die arme burgermensen daar te redden en het land te “stabiliseren”. Yep. Net zoals we dat in Irak gingen doen voordat er anderhalf miljoen extragratis doden vielen en het land uiteindelijk Shell de oliedeal gaf waar deze corporate toko al een poosje op zat te azen. Of Afghanistan natuurlijk, ook zo’n uitstekend voorbeeld waarbij we officieel zielige mensen gingen redden en het helemaal niet ging om de supergeile grondstoffen die in grote mate uit dat land te roven waren.

En nu dus naar Mali. Mocht u het niet weten, Mali is een heel rijk land. Qua grondstoffen, dan. En dus gaan we daar als de misselijkmakende neokoloniale macht die het intens foute Westen is, gewoon weer op rooftocht. Even voor de duidelijkheid: Mali is Afrika’s derde grootste producent van goud. Het land beschikt over voorraden uranium en er blijken diamanten gewonnen te kunnen worden. Daarbij beschikt het land over allerlei zeldzame mineralen en heeft het onaangebroken ijzer-, bauxiet- en mangaanbronnen. Tel daarbij ook nog even koper, marmer en – natuurlijk niet te vergeten – olie bij op en het plaatje is overduidelijk.

Elke participant aan de huidige Vernederlandse regering is verantwoordelijk voor de nog te verrichten oorlogsmisdaden in Mali. Als daadwerkelijk beschaafde bevolking zou je deze kliek ultiem zieke mensen natuurlijk zo snel mogelijk van hun plekken op het perverse pluche schoppen maar helaas, helaas. De hersenspoeling van het Vernederlandse burgerschaap is te ernstig. De decennialange conditionering veel te succesvol. De zelfverkozen hersendoodheid op geen enkele manier te bestrijden.

U blijft tenslotte telkens weer dit soort psychopaten uw stem geven. Waarmee u zelf dus ook medeverantwoordelijk bent voor de moord-en roofpartijen die Mali te wachten staan. Wel gewoon goed slapen vannacht hoor, het is maar Mali. Lekker ver weg. Is de herhaling van The Voice Of Holland ondertussen al begonnen? Leuk!

En dus gaan we de zoveelste “militaire missie” uitvoeren. Laat oma nog wat langer in haar volgescheten bed liggen, we hebben mensen in Mali te vermoorden want fucking economie. Beschaving, beste mensen. Ik hoop dat we er heel spoedig aan kapot gaan.

Voor meer onderbouwend cijfermateriaal aangaande de aanwezige grondstoffen in Mali klikt u hier

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie