Retweet en win een aangifte! – rectificatie

 

Aanstaande vrijdag word ik geacht ten burele te verschijnen wegens een via het internet geuite belediging. Zeker weten doe ik het niet maar ik vermoed dat het bovenstaande tweets betreft. De aanleiding voor mijn woede-uitbarsting betrof het vernietigen van wel 13 wietplantjes en tig bloempotten. Zodra je “hennep” in huis hebt is het bezit van bloempotten en potgrond kennelijk strafbaar. Dat het in Vernederland al 40 jaar toegestaan is om wiet te kopen en te consumeren doet niet ter zake. De “hennepteelt” bestrijden is prioriteit nummero uno. Wie miept over de pakkans van 1.8% voor misdrijven waarbij daadwerkelijk slachtoffers vallen is een vieze junk die met de nek dient te worden aangekeken. Lang leve de politiestaat!

Update: het was @wijkagMonster die aangifte heeft gedaan. Hierom, hierom en hierom.

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie