Aangiftefetisjisme

Clipboard01Op 22 augustus twitterde @wijkagMonster “Hennep voor je raam? Kan dus niet, weggehaald!” Die tweet is inmiddels verwijderd maar vergeten is ie niet. Ik kreeg hem vanmorgen namelijk voorgeschoteld als uitgeprint screenshot. “Kent u deze tweet?” Ik stond perplex. Aangezien ik zondag een agent voor lul had uitgemaakt en ik maandag werd gebeld met het verzoek om me te laten verhoren wegens belediging dacht ik dat @brigadierSONghs boos naar z’n baas was gestapt. Dat blijkt dus niet het geval. Eén van de drie agenten achter het account @wijkagMonster houdt het justitieel apparaat al vier maanden bezig  met drie boze tweets van mij.

“Is dit uw twitteraccount?” De agent toont me een screenshot van de header die ik gebruik op twitter. “Kunt u iets over uzelf vertellen?” Geen commentaar. “Wilt u toelichten waarom u geen commentaar wilt geven?” Nee. “Hoeveel mensen kunnen uw tweets lezen?” Iedereen, het is een openbaar account, ik zit niet achter een slotje. “Waarom reageerde u op @wijkagMonster?” Omdat ik het van den zotte vind dat een wijkagent triomfantelijk twittert dat hij één wietplant in een vensterbank zag staan en dat daar tegen opgetreden werd. Iedereen boven de 18 mag cannabis kopen maar niemand mag het kweken. De pakkans voor misdrijven waarbij mensen daadwerkelijk geweld wordt aangedaan is een lachwekkende 1.8% en ondertussen speurt het halve korps naar plantjes. Onlangs is er iemand overleden nadat de politie geen tijd had voor haar aangifte van doodsbedreiging. “Waarom noemde u de wijkagent een gemankeerde NSB’er?” Dat heet een godwin, zo gaan dingen op internet. “Vindt u dat normaal?” Vindt u het normaal dat de politie planten uit vensterbanken steelt? Vindt u dit een nuttige tijdsbesteding? “Ik denk dat er dingen zijn die een hogere prioriteit verdienen.”

Ik snap heus wel dat een agent het niet prettig vindt om het slachtoffer te zijn van mijn mentionmitrailleur. Twitter biedt daar een adequaat middel tegen: de blockfunctie. Waar ik geen greintje begrip voor heb is het aangiftefetisjisme onder de zogenaamde dienders. Internet is anarchie. Godwin’s law uitgezonderd is het een wetteloos medium. Die wetteloosheid wordt nota bene uitgebuit door de NSA en de AIVD/MIVD. Alle digitale communicatie wordt illegaal afgetapt. Ik flik de politie eenzelfde soort kunstje doordat ik Janetter twitter af laat speuren op de woorden hennep, hennepkwekerij en wietpas. Dat zint ze niet en dus moet ik monddood gemaakt worden. “Bijstand is geen vetpot” zei de agent. No shit, Sherlock. De boete die me waarschijnlijk te wachten staat kan ik dan ook niet betalen maar dat boeit niet. Ik ga liever dood dan dat ik mijn bek hou. Alle “hennepteams” faciliteren criminaliteit. Kent u Al Capone en weet u waarom hij een misdaadbaron kon worden vroeg ik de agent. U herhaalt bijna honderd jaar oude fouten. Dat ene plantje dat door @wijkagMonster geruimd is levert criminelen geld op. Ik erken dat er een drugsmaffia bestaat maar die maffia bestaat enkel en alleen doordat de teelt van “hennep” verboden is. De politie faciliteert georganiseerde criminaliteit en dat maakt de politie tot een criminele organisatie. Waakzaam en dienstbaar, my ass!

Ondertussen werkt de EU aan een verbod op zaadruil, ik durf te wedden dat @wijkagMonster nu alvast zit te fappen op de gedachte dat ie ook mag optreden tegen illegale aardappels. Mag ik een spuitje?

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie