De economie en U

voedselbonU heeft geen kont te maken met de economie. Helemaal niks. Echt. De economie maalt niet om u en als u weet wat goed voor u is dan betaalt u met gelijke munt terug. Denkt u daar anders over? Dan bent u een gekkie. Een fluoride mcsheepledip bovendien.

Ons economisch gedachtegoed behelst niet meer dan de ideologie van de kankercel. We willen groei omwille van groei. Economen zijn als diëtisten die iedere dag meer calorieën voorschrijven. De obesitasepidemie is geen ongelukje, het is een complot.  We worden langzaam vergiftigd. Met opzet, ten gunste van de economie.

Zorg is niet te duur, het zorgstelsel is dat wel. Farmaceuten zijn alleen geïnteresseerd in klanten, niet in remedies. Boeren zijn gevangen in de ratrace die kapitalisme heet. Ze kunnen op papier zelfstandig zijn maar in de praktijk leveren ze aan multinationals die alleen aandeelhouderswaarde voor ogen houden. Toen Vernederland werd getroffen door de hongerwinter gaf Friesland geen fuck, integendeel. Half Holland werd gevoed. Anno nu kampt Friesland met wachtlijsten voor voedselbanken. Dat terwijl Friesland-Campina Chinezen vergiftigt met melk. Chinezen zijn namelijk in 90% van de gevallen lactose-intolerant. Ze krijgen er diarree van, iets dat Friesland-Campina afkoopt door te doneren aan Serious Request. Waarvoor u vervolgens loopt te klappen. Want compleet van de realiteit losgezongen kudtschaap. U bent vee. En u juicht dat toe. Omwille van een economie die op u parasiteert.

Geldcreatie hebben we uitbesteed. Een extreem kleine elite mag bepalen wanneer zorg te duur is of wanneer het geld – dat uit het niets komt – zogenaamd op is. Door die gedachte worden we nu al vijf jaar gegijzeld. Terwijl we godverdomme op een planeet wonen die gemaakt is van voedsel. Er is genoeg om 10 miljard mensen te voeden en er zijn “maar” 7 miljard. Toch kennen we zo’n 20 miljoen hongerdoden per jaar. Omdat we ons in laten pakken door een minieme inteelt-elite die verkondigt dat schaarste tegelijkertijd met oneindige economische groei kan bestaan. Wake. The. Fuck. Up.

Door de ratrace de rug toe te keren kunnen we zelf voor overvloed zorgen maar dan moeten we het wel willen…

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie