De hennephetze; kunnen we alsjeblieft es preventief geruimd worden?

cannabisOmdat u in een achterlijke aanfluiting gevangen zit – waarvoor u wel telkens helemaal zelf kiest, beetje dom, als u het mij vraagt – die geleid wordt door zwaar geesteszieke psychopaten met namen als Opstelten en Teeven en collaborerende mainstream “media”, was het te verwachten dat er een “nieuwsartikel” met de volgende titel zou verschijnen: “Bijna 5.300 hennepkwekerijen in 2013 opgerold“. De hulpverleners van de criminele organisatie genaamd politie hebben hun werk dus weer uitermate goed gedaan.

Want wat is er gebeurd? Door het oprollen van 5.300 hennepkwekerijen heeft de politie de prijs van cannabis verder weten op te stuwen, waarmee zij het aantrekkelijker heeft gemaakt voor “criminelen” om zich ook op het verbouwen van wiet te gaan storten. Door het oprollen van 5.300 hennepkwekerijen heeft de politie de georganiseerde misdaad daarom een groot plezier gedaan en het telen van hennep vele malen lucratiever gemaakt. Doen ze goed toch, vindt u niet?

En het meest hilarische? U mag wiet gewoon kopen bij de coffeeshop. En u mag er ook gewoon de hens in steken om de boel vervolgens uw longen in te zuigen. Maar u mag het goedje niet verbouwen. Dat zou te natuurlijk logisch zijn en daarom niet passen bij het criminele karakter van de hulpverleners van de politie. Oh, eigenaars van coffeeshops dragen via de inkomstenbelasting trouwens ook gewoon belasting af aan uw roofstaat. Dat wilde onze verzameling hypocriete Haagse parasieten dan natuurlijk weer niet kwijtraken. Je meet met twee maten of je doet het niet.

De enige oplossing is uiteraard het legaliseren van hennepteelt. Maar dat polariseert een stuk minder. En dan kunnen er geen miljarden aan geroofd belastinggeld gestoken worden in een volledig hersendode politiemacht waarvan dan vervolgens 77 procent tegen “drugscriminaliteit” wordt ingezet. Je moet als overheid tenslotte wel blijven dweilen met de kraan open. Hoe verantwoord je anders dat oeverloze roven, mishandelen en vernederen van het plebs?

Blijf collaboreren! Blijf uzelf vernederen! Misschien bereiken we dan op korte termijn de eindstreep en kan een volgend organisme (ik duim voor de amoebe) zich als “intelligent” gaan voor doen. Dat het spoedig allemaal over moge zijn.

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie