Wedstrijdwerpen

matrixToen ik mij zojuist richting rookbare kruidenwinkel begaf om daar een rokertje te kopen dat niet verbouwd mag worden, viel mijn oog op een vrij verse moeder die glunderend en vertederd stond toe te kijken hoe haar zoontje de tent bij elkaar krijste. Het kereltje kreeg blijkbaar niet waar hij vond dat hij recht op had en dan is audioterreur altijd een goede zet om je mama tot participeren te bewegen.

Kinderen zijn speciaal en bijzonder en dienen met fluwelen handschoentjes aangepakt te worden. Kleine wondertjes. Onschuldige en breekbare schepsels die je op een voetstuk zou moeten zetten. Totdat ze de puberteit bereiken dan; daarna zijn het ook gewoon weer terroristische dreigingen die de economie mogelijkerwijs in gevaar brengen en daarom met grof geweld door een misdadige overheid onderdrukt moeten worden.

Het zal waarschijnlijk wat al te bekend voorkomen maar het krampachtige en hypocriete handelen rond kinderen is niets anders dan een corporatistisch trucje. Een slimme zet om mensmoeders er toe te bewegen nog meer te gaan werpen. Hoe meer mensenkinderen er op deze planeet gegooid worden, hoe beter dat is voor het corporatisme. Dat heeft twee – behoorlijk voor de hand liggende – redenen, die helaas door menigeen niet doorzien worden.

Ten eerste is daar de toevoeging aan de hoeveelheid productiemiddelen van een land c.q. mensenboerderij. Menswezens zijn in de ogen van het corporatisme tenslotte niets meer dan machines die omzet genereren. Daarbij worden kinderen bij hun geboorte verplicht weggegeven aan de Vernederlandse overheid die deze vleespionnen vervolgens mag inzetten als onderpand voor in de toekomst nog af te sluiten leningen. Dat is goed voor de economie en dus voor het corporatisme.

Ten tweede is daar de extra consumptie die een mensenkind in zijn of haar leventje gaat bewerkstelligen. Een burgerslaaf genereert niet alleen (via belastingen te roven) inkomen door te werken, maar ook door spulletjes te kopen. Zoveel mogelijk spulletjes het liefst. Spulletjes die ook heel snel weer stuk gaan en vervangen moeten worden omdat ingeplande overbodigheid nou eenmaal vreselijk goed voor de economie is. Niet voor de planeet. Maar dat maakt niet uit, want daar had het corporatisme toch al niks mee.

Alsmaar meer menswezens is dus een goede ontwikkeling voor de selecte kliek waarom onze bestaantjes daadwerkelijk draaien. En dus is stelselmatige werpindoctrinatie vanaf de prille jeugd een zeer wenselijk fenomeen. Elke mensachtige moet bewogen worden tenminste één vleeskopie op deze aardbol achter te laten. Waaraan we dus de hysterische verering van het kindwezen te danken hebben.

Lang niet elk mens heeft een voorkeur voor oeverloos voortplanten maar toch gaat nagenoeg iedereen uiteindelijk door de knieën. Met dank aan de achterlijke sociale druk om aan corporatistische drijfveren te voldoen. Elk mens heeft specifieke talenten maar gedreven door decennialange werppropaganda verkiest de massa om te focussen op het voortplantingstalent. Iets dat nou juist niet bijzonder, speciaal of uniek is.

Je zou er ook voor kunnen kiezen je stempel op de mensheid op een andere manier achter te laten dan door middel van het verwekken van kinderen. Op die manier kom je toch je onverzadigbare ego tegemoet en neem je als klap op de vuurpijl het planeetvernietigende corporatisme ook nog es wat wind uit de zeilen. En je belast de planeet er zelf veel minder mee door er niet een zoveelste extra Westers welvaartsgezwel aan toe te voegen.

Overheden bestaan slechts om corporatisme te faciliteren en zullen daarom de geveinsde verering van het kindwezen in stand blijven houden. De selecte minderheid aan de bovenkant zal verrijkt blijven worden. Maar daar hoef je dus niet aan mee te doen. Da’s nou één van die keuzes die je – nog wel – vrijwillig kunt maken.

Wees es een keer een rebel. Werp es wat minder.

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie