Veel te laat

big_brotherWederom een enorm opbeurende titel voor een nog veel opbeurender artikel. Soms heb je van die dagen dat je jezelf liever van het leven berooft dan nog langer te moeten participeren aan het eindeloze drama dat wij abusievelijk “leven” zijn gaan noemen. Vandaag is zo’n dag. Na ruim twintig jaar bezig te zijn geweest met verzinnen hoe onze toekomst eruit zou kunnen gaan zien, kan ik uiteindelijk niet anders dan concluderen dat de allerergste en donkerste variant waarheid is geworden. Door ons eigen toedoen. Recht voor onze ogen. Met onze volledige instemming.

Politie kijkt met steeds meer camera’s mee“, kopt NRC vandaag. In het zwaar deprimerende artikel is het volgende citaat te vinden:

Steeds meer particuliere camera’s in bijvoorbeeld uitgaansgebieden en op bedrijventerreinen worden aangesloten op het cameranetwerk van de politie. De Nationale Politie werkt aan een ‘landelijk sensornetwerk’ van voornamelijk ‘slimme camera’s’ waarmee op een groeiend aantal plaatsen in Nederland kan worden meegekeken.

Dit is exact datgene waarvoor door de zogenaamde “complotdenkers” al tijdenlang gewaarschuwd wordt. Het heeft niet mogen baten. In 1948 werd er zelfs al een waarschuwing geschreven waarin een mogelijke variant van onze werkelijk tergende toekomst beschreven werd. En alhoewel iedereen dat boek kent, heeft ook dit teken aan de muur geen enkel verschil mogen maken. Beetje lacherig over doen. Niet te serieus nemen. Om vervolgens met zijn allen in een technisch hoogstaand concentratiekamp terecht te komen.

Hoe u het ook wendt of keert, de massa (dat zijn u en ik) heeft verloren. Onze samenleving is met onze zwijgende instemming veranderd in een totalitaire politiestaat waarin iedereen verdacht is totdat iemand zelf het tegenovergestelde bewijst te zijn. De omgekeerde wereld. Krankzinnigheid die wij – in een angstaanjagend korte periode – als volstrekt normaal zijn gaan beschouwen. Een ultiem vernederende gang van zaken die zelfs door “intellectuele” mensen goed gepraat wordt. De haat-en angstindoctrinatie zijn overduidelijk volledig geslaagd. Uw misdadige overheid en het corporatisme dat zij dient kunnen trots zijn.

Een ander citaat uit het walgelijke artikel:

De hoeveelheid camerabeelden is tegenwoordig zo groot dat agenten en particuliere bewakers, die de beelden in toezichtsruimtes steeds vaker samen bekijken, behoefte hebben aan alarmering wanneer er incidenten zijn. Het is ook mogelijk om een kenteken in het systeem in te voeren, waarna een signaal afgaat als een auto met die nummerplaat door een kentekencamera wordt gesignaleerd.

Stel u zelf eens de vraag: over hoeveel misdaad hebben we het nu precies? Is het daadwerkelijk nodig dat elke stap die u zet in de gaten gehouden wordt door een stelletje geweldsgeile dienders van het corporatisme? Wonen wij soms met zeventien miljoen criminelen op een heel klein stukje grond? Nee, natuurlijk niet. Het merendeel van de mensen wil anderen helemaal geen kwaad doen en heeft ook heel erg weinig met zaken als beroving. De meeste mensen willen gewoon een fijn bestaan.

Maar dat is niet het beeld dat uw criminele overheid schetst en dat is dan weer volkomen logisch aangezien deze organisatie niet uw belangen maar die van een selecte minderheid behartigt. Politici hebben geen enkele echte macht binnen onze mensenboerderij; het “beleid” wordt bepaald door geesteszieke corporate inteeltslachtoffers die overal en altijd gevaar zien. De samenleving die wij op dit moment ondergaan is een projectie van hoe deze psychopaten de wereld aanschouwen. Het is hun wereldbeeld dat ons via media, “educatie” en hypnosemiddelen als TVee opgedrongen wordt.

Als je een gewetenloze crimineel c.q. corporatist bent die reeds lang en breed doorheeft dat hij op de meest walgelijke manier om gaat met zijn medemensen, dan ga je jezelf proberen in te dekken omdat je graag de rest van je bestaan blijft parasiteren op de massa. En dan roep je dus een politiestaat in het leven om je belangen te verdedigen.

Ook op dit blog kunt u regelmatig lezen over de criminele functie die de politie binnen onze denigrerende mensenboerderij vervult. Over hoe de politie georganiseerde misdaad in de hand werkt. Over hoe zij hennepteelt bestrijdt om zo het corporatisme tegemoet te komen. Over hoe zij liegt en bedriegt. Over hoe zij geweld pleegt. Over hoe fout deze ultiem kwaadaardige organisatie is. Maar het heeft allemaal niets mogen baten. Het interesseert u schijnbaar geen reet.

En daarom is het te laat, beste mensen. Veel te laat. Uw samenleving is veranderd in een technologisch zeer hoogontwikkeld strafkamp. Er zijn geen uitwegen meer; rechtvaardigheid is al lang en breed verdwenen. Van politici die met moord of het voorliegen van de voltallige bevolking wegkomen tot aan ministers die het fenomeen “democratie” vakkundig de nek om hebben gedraaid, het maakt ons allemaal niet meer uit. We blijven apathisch zitten wachten tot er nog meer vrijheden, privileges en rechten worden afgepakt. Schiet ons in onze nekken, pak alles af dat we bezitten en vernietig het laatste beetje trots dat er nog over was. We vinden het allemaal prima.

Als konijntjes die angstig op de verlossende bumper zitten te wachten.

En dat is helemaal onze eigen schuld.

 

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie