Hilarisch hypocriet

Wist u nog dat Fred T. enkele weken geleden op het matje geroepen werd omdat mijnheer medeplichtig was geweest aan het witwassen van enkele miljoenen guldens? Dat feitje werd door die andere beroepscrimineel Ivo O. hakkelend en stotterend tijdens de verantwoording nog wat erger en tergender gemaakt maar uiteindelijk gebeurde er weer precies wat er altijd gebeurt in de totaal verloren afgang die Vernederland genoemd wordt: niets. Fredje hoefde wederom niet te boeten en mag gewoon blijven doen wat ie doet: mensen vernederen, beroven en mishandelen. Staatscriminelen knuffel je tenslotte helemaal te pletter; bestraffen, vervolgen en keihard aanpakken, dat is niet voor deze betrokken volksvertegenwoordigers weggelegd. Dat doe je met de burgers die het hele foute circus financieren.

En wat is er vandaag op de mainstream propagandabronnen te lezen? Dit: ‘Geef politie meer bevoegdheden tegen witwassen via Bitcoin‘. Want hier betreft het natuurlijk weer burgerdrones. En die moet je – als dienstverlenende overheid – helemaal kapot maken. Witwassen via Bitcoin is ten opzichte van witwassen met “normaal” geld natuurlijk totaal te verwaarlozen maar daar gaat het uiteindelijk ook helemaal niet om. Het is Bitcoin. En Bitcoin is onwenselijk omdat het heersende inteeltgezelschap er geen vat op heeft. Virtuele valuta moeten daarom net als burgers bestreden worden omdat ze een gevaar voor het voortbestaan van de graaiende toplaag vormen. En dus leest u dit soort shit via uw staatspropagandaverkondigers.

Elke keer precies hetzelfde liedje. Associeer Bitcoin met witwassen omdat het burgerschaap dient te denken dat Bitcoin (en het liefst alle virtuele valuta) alleen maar gebruikt wordt door criminelen om misdadige feiten te begaan. Dat er met behulp van dat “echte geld” al honderden jaren genocides, massamoorden en andere zwaar criminele feiten begaan worden, dat hoeft natuurlijk weer niet benadrukt te worden. Dat is zoals ik zojuist reeds aangaf wel “echt geld” en daar profiteert de toplaag dus wel van.  Het maakt geen reet uit dat “echt geld” tegenwoordig net zo virtueel als Bitcoin is; dat feit negeer je als verzameling van dictators gewoon.

De hilarische hypocrisie is bijna proefbaar. Ik ben dus erg benieuwd wanneer Bitcoin volgens de MSM-bronnen gebruikt wordt om kinderen mee te verkrachten, bijstandsfraude te plegen of terroristische organisaties te financieren. Kan nooit heel erg lang meer gaan duren.

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie