Eins, zwei, drei, vier: der digi-NSB ist hier

Ivo OHilarisch hypocriet nieuws, zoals u dat van onze intens foute mensenboerderij gewend bent. Zie deze uiterst spannende kop: “Ministerie BZK houdt hackaton rond id-fraude“. Mensenhater Ivo O. wil geen extra bescherming van de ethische hacker, maar als BZK een hackaton rond id-fraude houdt, dan is dat natuurlijk weer geen enkel probleem. Dan is hacken ineens wel helemaal top. Het befaamde meten met honderden maten waar onmensen als Opstelten kampioen in zijn.

Programmeurs kunnen tijdens de Hackaton AntiFraude op 12 en 13 april in de voormalige Caballero-fabriek in Den Haag concepten voor bestrijding van id-fraude ontwikkelen. Id-fraude is een groeiend probleem, onder meer vanwege de fraudegevoeligheid van DigiD. Deelnemers kunnen tijdens de hackaton aan de slag met test-datasets van basisregistraties.

Het is weer van precies hetzelfde laken een pak: criminele overheden knuffelen grootfraudeurs als politici, bankiers en directeuren van zorgtoko’s helemaal dood en zorgen er steevast voor dat deze parasietenlaag zich oeverloos kan blijven verrijken. Maar zodra het fraude betreft die door de burgerslaaf begaan wordt, dan is het hek van de dam en worden er zelfs hackatons georganiseerd om die gore burgercriminelen helemaal kapot te kunnen beboeten en vervolgen. Hacken is crimineel, behalve als de overheid het doet. Uh uh. Tuut tuut.

Wederom hebben we te maken met een – opzettelijk, want corporatistische aanbestedingen – falende overheid die haar eigen ICT (in dit geval dus specifiek doelend op DigiD) niet op orde heeft en daarom bakken met extra belastinggeld gaat verbranden zodat er weer wat corporate vrienden blij gemaakt kunnen worden. In plaats van DigiD op te waarderen naar een platform dat daadwerkelijk bruikbaar is, hanteert onze misdadige overheid liever de insteek die de losers bij “Justitie” al tijdenlang hanteren: het nutteloos blijven blussen van brandjes. Laten we vooral niet de problemen zelf aanpakken maar continu aan de gang zijn met het verhelpen van de shit die daar uit voortkomt. “Illegale henneptteelt”, anyone? Zo rollen wij. Zo doen beschaafde wezens dat.

Koppelen van bestanden en analyse van transacties zouden kunnen leiden tot nieuwe manieren om fraude, of zelfs de intentie tot misbruik, te ontdekken.

Je zou ook es kunnen proberen te gaan voor een samenleving waarin parasiteren, profiteren en met geweld afpakken van elkaars ruilmiddelen nou es niet als volstrekt normaal werd beschouwd. Helaas zijn we daar veel te intelligent voor en moeten wij grote gedeelten van onze levens besteden aan het zwoegen voor een criminele toplaag. Een toplaag die oeverloos fraudeert, profiteert en parasiteert maar daar mee weg komt omdat we “daar met zijn allen voor gekozen hebben”. Yep… Ik heb ondertussen al zeker weer twee schone luiers verbruikt.

De enige echt criminele organisatie die in bovenstaand verhaal figureert, is het instituut genaamd “overheid”. Zonder deze intens foute instantie verdwijnen vele vormen van “criminaliteit” als sneeuw voor de zon omdat “criminaliteit” vaak slechts een labeltje is dat door de Haagse psychopatencrèche gegeven wordt aan alles waaruit zij niet kan graaien of waarop zij kan parasiteren. “Crimineel” of “illegaal”, de toverwoorden bij uitstek. Woorden die u als hersendode handpop van het corporatisme natuurlijk gewoon slikt. Uw leven kan tenslotte altijd nog stukken minder.

Net als in onze “echte” wereld (u weet wel, die kansloze ellende waarin u gevangen zit en waarvoor u de rest van uw bestaan op deze planeet dient te zwoegen) draait het in de digitale wereld ook slechts om zoveel mogelijk geld te verdienen. Koste wat het kost. Zo zijn IT-bedrijven als Fox-IT vaak handlangers van misdadige overheden aangezien zij op die manier heerlijk in grote sommen belastinggeld kunnen graaien. En dan krijg je dus dit soort walgelijke marketingartikelen: “Pakkans van cybercriminelen is veel te laag“. Bedrijven die burgers ook als dreiging afschilderen omdat ze er financieel beter van worden. We zijn het allemaal volkomen normaal gaan vinden.

Het aangeven, verraden en bestraffen van burgermensen (politici en andere hooggeplaatste individuen komen tenslotte weg met kinderen neuken, miljardenfraude, genocide en volksverraad) is de nieuwe trend geworden. Kwam de dreiging volgens criminele overheden vroeger nog uit externe hoek, nu is zelfs die leugen niet meer te cultiveren en dus is de focus verschoven naar “het burgerschaap als ultieme bedreiging.” En die focus zal de komende jaren alleen maar verder toenemen aangezien u telkens weer precies de verkeerde “leiders” verkiest.

Welkom in de NSB-maatschappij. Participeert u wel lekker mee?

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie