Rob van de Weerdt, camerahoer

Rob van de WeerdtMaak kennis met Rob van de Weerdt. Rob vindt “hennep helemaal niet belangrijk” maar hij verdient er wel de kost mee. Tenminste, dat is wat hij probeert. Rob is namelijk camjo. Camjo is een samenvoeging van cameraman en journalist.  Dat van cameraman mag gelet op zijn imposante beeldkanon kloppen maar journalist is hij allerminst. Naar eigen zeggen brengt Rob “hard nieuws” en in de praktijk komt dat neer op parasiteren op het krankzinnige “gedoogbeleid”.

Daarom klaagt Rob van de Weerdt op twitter steen en been over de politie. Rob is als een hond van Pavlov, hij kwijlt al voordat het belletje gaat en daarna gaat hij jammeren dat het belletje niet naar hem ging. De politie is tegenwoordig hun eigen persbureau. Camjo’s als Rob zijn daar stomverbaasd over. Da’s raar want lui als hem hebben nooit meer toegevoegd dan een plaatje schieten bij een persbericht van de politie. Geen enkele  112-pornosite die niet op teksten van de pliesie teert. Is het dan heel gek dat de pliesie ontdekt dat ze ook zelf fotootjes kunnen maken en dat dat minder moeite is dan iemand bellen, piepen of buzzen? Ik dacht het niet.

Rob vindt van wel. Erger nog, Rob denkt dat hij van toegevoegde waarde is. Als het niet zo treurig was dan zat ik nu te schaterlachen. Volwassen mogen sinds zolang ik leef wiet kopen maar niemand mag het verbouwen. Een beetje journalist zou denken dat daar ergens wat misgaat. Wiet zonder wietteelt bestaat niet. Toch denkt Rob dat hij een eerbaar beroep heeft en dat hij op erlijke wijze de kost verdient. Hij beklaagt zich alleen over pliesies die afspraken zouden schenden door hem niet te bellen als ze weer een ripdeal plegen. Ik vraag me af wat iemand als Rob zou doen als je wel in zekere mate Jood mag hebben maar het niet mag maken.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie