Nieuwjaarswensen

matrixAls goed geconditioneerd burger en voetveeg van het allesvernietigende corporatisme had ik dit schrijven natuurlijk moeten beginnen met het uitspreken van de beste wensen voor het aankomende jaar. Maar dat lukt me helaas niet; het uitspreken van deze woorden is simpelweg te hypocriet en te wereldvreemd dus zodra ik het zinnetje alleen al in gedachten krijg, wil ik direct braken. Heel erg explosief braken. En dat terwijl ik tegenwoordig voor de rest wel gewoon een heel erg brave polderzombie ben… Het activisme had ik al een flink poosje laten varen maar tegenwoordig ga ik zelfs nog wat stapjes verder: ik heb de club van Vernederlandse wegkijkers en ruggengraatlozen versterkt met mijn lidmaatschap. En ik vervul mijn nieuwe functie meestal met verve. U mag mij daarom best feliciteren.

Maar de beste wensen voor 2015 dus? Laat me niet lachen. Een kleine week na het volkomen kansloze gevreet, geslijm en geknuffel van rond de jaarwisseling waren de feestelijke momenten al snel weer vergeten. Want toen stierven er in Frankrijk spontaan een aantal mensen door een terroristische aanslag. Lekker begin van 2015, toch? Lang leve de mensheid! Hoezee, hoezee. Het was natuurlijk wel de ultieme natte droom voor mensenhaters c.q. volksvertegenwoordigers als Ivo O. Ik denk dat die man sinds het drama in Parijs de hele dag een extra luier om moet omdat ie continu klaarkomt van de vreselijk opwindende extra mogelijkheden die het hele terreurcircus Opa Opstelten in handen gaan geven. Voor hersendode haatrobots als Ivo wordt dit echt een prachtig jaar, dat kan niet missen.

Alle walgelijke “wetten” die Ivo de afgelopen jaren vast klaar heeft gezet, zullen dit jaar wegens “terrorisme” hoogstwaarschijnlijk allemaal ingevoerd worden. De grootste leugenaar en bedrieger die de Haagse kliek arm is, krijgt wéér zijn zieke zin. En niet omdat die wetten nou echt werken, want dan had de intense privacyschending van de afgelopen pakembeet dertien a veertien jaar het fenomeen “terrorisme” natuurlijk al lang en breed onze samenlijding uit gejaagd. Nee, “terreur” is nou eenmaal een enorme groeimarkt waaraan door onze elitaire inteeltelite bakken vol supergeil geld verdiend kunnen worden. En zodoende zal er dit jaar van die paar lullige overgebleven vrijheden van ons geen spaan meer heel gelaten worden.

Ook bij terreuraanslagen hoef je je altijd maar één vraag te stellen: “Cui bono?”. Vrij letterlijk vertaald betekent dat zoiets als “wie profiteert er?” en als u wilt weten hoe onze volkomen verziekte mensenwereld werkt, dan geeft die vraag bijna altijd verduidelijking. Wie profiteert er van terrorisme? Laten we het voorbeeld in Parijs nemen; die aanslag wordt door verschillende terroristische Moslimorganisaties over de gehele planeet geclaimd (wat ik ook al vrij hilarisch vind trouwens, komt tenslotte enorm geloofwaardig over, vindt u niet?). Zouden die organisaties daadwerkelijk beter worden van het plegen van terreuraanslagen? Of zou “de Islam” hier nou uiteindelijk beter van worden? Nope. Ik kan het me althans absoluut niet voorstellen; je schiet met aanslagen plegen tenslotte helemaal niets mee op en je maakt jezelf alleen maar meer gehaat. Terreur is daarom de allerdomste zet om je organisatie op de kaart te zetten; dat snapt zelfs een kapotgeconditioneerde kleuter. Dat doe je niet. Dus daar speelt toch echt iets heel anders.

Tadaaaaaa: It’s the economy, stupid. Terreur is big fucking business. Wie er van terreur profiteren zijn de belastingontwijkende grootbedrijven die spionagesoftware voor onze misdadige overheden in mekaar flansen. Of de fabrikanten van camerasystemen die dit jaar zomaar eens alsnog bij de bouwmarkt bij u om de hoek zouden kunnen komen te hangen. En wat dacht u van de leveranciers van bommen en ander moordtuig zodat we terreur met nog veel ernstiger terreur kunnen blijven beantwoorden? Onze corporate eindbazen beginnen al eeuwenlang oorlogen om er financieel beter van te worden. “Terrorisme” is anno 2015 slechts de nieuwe manier om de toplaag verder te verrijken. Van precies hetzelfde laken een pak. En met een beetje ongeluk zitten we daar dus de komende decennia aan vast. Want godallemachtig, wat is “terrorisme” rendabel voor het selecte gezelschap waarom ons aller bestaan draait… Supergeil. Dat gaan we er dus zeker in houden.

De jarenlange staatspropaganda in de concentratiekampen die door ons abusievelijk “scholen” genoemd worden, heeft haar zure vruchten afgeworpen. Het Vernederlandse burgerschaap interesseert het allemaal geen ene fuck. Zoals niks ons eigenlijk ooit geïnteresseerd heeft. Ja, hoeveel synthetisch vergiftigd vreten we in onze Westerse welvaartstumoren kunnen stouwen en hoeveel totaal nutteloze spulletjes we onze Gouden Kooitjes in kunnen takelen. Ikke, ikke, ikke. Dat vinden we wel belangrijk. En of je dagelijks wel genoeg uren achter de televisie maakt. Dat is ons namelijk van kinds af aan aangeleerd en als brave burgerdrone doe je nou eenmaal precies wat De Goede Overheid je heeft voorgeschreven; je leven lijden als productiemiddel van een handjevol enge psychopaten. Het ultieme einddoel van het doorsneeburgerschaap op deze prachtplaneet. Laat ons consumeren en produceren! Tot we er dood bij neervallen. Zowel letterlijk als figuurlijk.

Consumeren en produceren zijn de twee dingen die in een achterlijke aanfluiting die volledig om het fenomeen “economie” draait écht belangrijk geacht worden. Het gaat er niet om dat u leeft, het gaat erom dat u produceert en consumeert. Ook in 2015. Want terwijl automatisering in hoog tempo onze vaak volkomen kansloze slavenarbeid uitfaseert, blijven uw volksvertegenwoordigers vastberaden de andere kant op kijken en hameren op meer werk of andere intense triestheden als “een banenmotor”. Je kunt een politicus op vol volume in zijn of haar gezicht toeschreeuwen dat het fenomeen “werken voor je leven” op relatief korte termijn onhoudbaar wordt maar dat zal niet resulteren in enige met logica onderbouwde reactie. Deze staatsparasiet zal standaard een of ander wollig en volkomen inhoudsloos verhaal gaan ophangen dat kant noch wal raakt, maar door brave burgerslaven wel als zoete koek genuttigd zal worden. Economische slavernij muss sein. Want arbeid maakt nou eenmaal vrij.

2015 zal dus zeker weten een jaar worden waarin we onze wonderschone planeet nog verder verkrachten, vergiftigen en onbewoonbaar maken. Niet omdat dat nou zo’n slimme zet is, nee, dat doen we omdat “ons systeem” zo werkt. Zonder oneindige consumptie wordt het fenomeen “economie” tenslotte onhoudbaar en dat kunnen we echt niet hebben. Dus kijken de Haagse volksverraders weer snel de andere kant op wanneer er over de deplorabele toestand van de Aarde gesproken wordt. Of vervalt men in het hanteren van stigmatiserende en propagandistische begrippen als “natuurgekkies” of – erger nog – “millieuterroristen”. Want de plek waarop je woont in stand willen houden voor volgende generaties en de miljoenen andere diersoorten die hier leven, dat is natuurlijk slechts voor psychisch volledig gestoorde debielen als ondergetekende bedoeld. Gekkie. Bij de moderne mens draait het tenslotte om je eigen habitat zo snel mogelijk in een onleefbare uitgedroogde rots veranderen. Want lekker stouwen. Mmmmmm. En fijn massa’s aan volstrekt overbodige rotzooi je door de overheid gesanctioneerde gevangeniscel in duwen. Jaaaaaaaa. Geil. Spulletjes. Mmmmmmmm.

2014 was ook weer een jaar waarin ik nagenoeg geen enkele kennis of vriend (ik durf die laatste term ondertussen eigenlijk niet echt meer te hanteren) gezien heb. Want Facebook. Of LinkedIn. Of Instagram. Of welk ander wanstaltig “social media”-platform dan ook. Toen ik in 2011 besloot om als experiment bijna alle sociale media te laten vallen (Twitter was mijn heroïne, dat duurde daarom helaas een stuk langer), had ik niet kunnen verzinnen dat dat zo vreselijk veel eenzaamheid zou opleveren. Zonder “social media” ben je schijnbaar geen volwaardig mens en ik vind dat flink droevig en best wel beschamend. Maar ook daarin sta ik natuurlijk zo goed als alleen. Ach, kijk, daar is mijn overbuurmeisje weer die voor haar huis haar dagelijkse selfiesessie aan het fabriceren is… Dat doet ze nu pas zo’n twee jaar elke dag dus het is volstrekt logisch dat dat nog niet gaat vervelen. Waarom zou je daadwerkelijk sociaal interacteren als je ook zo’n fantastisch egoboostmedium als Instagram kunt gebruiken om de wereld te verblijden met digitale kiekjes van jezelf in allerlei verschillende posities?

2015 zal ook het jaar worden waarin ik – en deze zin typ ik terwijl m’n tranen op het toetsenbord kletsen – waarschijnlijk meer zal moeten gaan werken. Toen ik in 2011 een baan aannam, kwam ik van dat salaris elke maand gemakkelijk rond. Ik hield er zelfs wat van over waardoor mijn geliefde en ik af en toe eens een leuk uitje konden ondernemen. Die tijden zijn ondertussen drastisch veranderd. En hoewel mijn vriendin en ik de afgelopen jaren ook nog eens veel zuiniger zijn gaan leven, red ik het simpelweg niet meer. En ja, daarvoor wijs ik wederom richting onze ultiem misdadige overheid die alsmaar meer van ons afpakt en daar alsmaar minder voor teruggeeft.

Een voorbeeld: ik kreeg een week geleden een “voorlopige aanslag over 2015”. Ja, u leest het goed. Over 2015. Of ik voor eind februari even zo’n drie maanden aan salaris naar De Staat kan overmaken. Omdat ik 2013 zowaar eens een keer een financiële meevaller had. Geld dat ik dus nog niet eens verdiend heb en dat ik naar mijn weten officieel pas ergens in 2016 zou moeten afdragen… Ik kan dit jaar dus wel gewoon dood gaan zonder onze Enorm Betrokken Overheid daar enige schade mee te berokkenen… Het geld is tenslotte begin 2015 al gevangen. Kat in het bakkie. En terwijl ik binnen mijn familie op zoek ga naar iemand die ervoor kan zorgen dat ik de komende maanden mijn geliefde en mijzelf kan blijven voeden, huil ik inwendig zachtjes. Dit is niet bepaald het leven dat ik mij voorstelde toen ik als kind vol verwachting naar mijn toekomst kreeg.

De trend is ook al tijden terug ingezet: dit is precies waar de overheden dezer wereld op aansturen en op aan zullen blijven sturen: economische slavernij. Gedwongen afhankelijkheid van een totaal oneerlijk kutsysteem. De overheid is namelijk een criminele organisatie die geweld gebruikt om een bevolking van slaven zo productief mogelijk op de plantage te doen presteren. Belasting is slechts pure afpersing waaraan organisaties als de Maffia nog een puntje zouden kunnen zuigen. Maar ook in 2015 gaan de accijnzen, taksen en premies gewoon verder omhoog. De boetes zullen ook weer stijgen omdat het aantal delicten al jaren afneemt en ook in 2015 zullen betrokken ambtenaren blijven hameren op hoe vreselijk misdadig onze samenlijding wel niet is terwijl we nog steeds meer cipiers dan gevangenen hebben we wij daarom ondertussen maar cellen aan andere mensenboerderijen zijn gaan verhuren.

Dit walgelijke theater stopt niet zolang wij brave burgerdrones het stompzinnige drama blijven financieren en ondersteunen. En dat zullen we blijven doen. Reken maar van yes. Ook in 2015. Totdat we de planeet Aarde volkomen onbewoonbaar hebben gemaakt en we een intens trieste – maar volledig verdiende – dood zullen sterven. Dus ik raad u bij dezen aan om zaken als “de beste wensen” voortaan gewoon direct heel erg diep in uw reet te schuiven. Die zouden naast die pulserende overheidspenis die vanaf uw geboorte al in uw ernstig opgerekte anus priemt, nog best moeten passen.

Accepteer alles. Verneder uzelf nog dieper. Geloof de propaganda van criminele overheden en misdadige mainstream “nieuwsbronnen”. Ook in 2015. Hoe eerder wij uitsterven, hoe groter de kans dat alle andere dieren op deze fantastische planeet een kans krijgen om te laten zien hoe je daadwerkelijk omgaat met het prachtig geschenk dat leven heet.

Weg met de mensheid dus. Want opgerot staat netjes.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.