La Kramer versus Van Doorn

Gisteravond om negen uur ging de deurbel. Een kwartier eerder had ik een colporteur van de Bankgiroloterij afgepoeierd met  “loterijen zijn een belasting op domheid.” Ik dacht dat z’n collega het nogmaals kwam proberen. Nee dus, voor mijn deur stonden 2 pliesies in kogelvrij vest. “We moeten het even over je tweets hebben, Petra” zei de agent met z’n hand op het dienstwapen. Agent nummero 2 hield een maglight tegen z’n borst geklemd. Op dat moment dacht ik dat ik niet in m’n eigen bed ging slapen. Ze komen je halen, Peet!

Het viel mee. De pliesie stond niet aan mijn deur vanwege de rant over de pliesie die ik op dat moment aan het afvuren was. U moet weten dat ik strafrechtelijk vervolgd word vanwege een pliesie “proost lul” toewensen. Dat heb ik in 2013 gedaan en dat levert me in 2015 een proces op. Die voorstelling is te zien op 12 augustus 2015 bij de politierechter in ‘s-Hertogenbosch. Om half elf fucking ’s ochtends. Komt allen.

Aan de pliesie had ik zoals gewoonlijk driewerf niks. Ze wapperden met 3 A4’tjes maar die mocht ik mooi niet hebben. Op de vraag wie er dan aangifte tegen me had gedaan kwam er uiteindelijk wel “Arnoud van Doorn” uit. Arnoud van fucking Doorn. Serieus? Als ik het op mijn twitters opneem voor 1 doelgroep dan is het wel Gaza-activisten. Mijn afkeer van de Westerse hegemonie gaat zelfs zover dat mijn eigen moeder gevraagd heeft of ik ISIS steun. Nee.

Enfin, terug naar de pliesie. De pliesie had het over conserv en blik. Niet als één woord maar als drie lettergrepen.  Daar was makkelijk een twitteraccount bij te vinden, namelijk “conserv&blik.” De pliesie kan en mag de identiteit van iedere tweep opvragen. Sterker nog, uit een andere aangifte tegen mij blijkt dat ze twitter daar niet eens voor nodig hebben. Er is een systeem genaamd “integrale bevraging” en dat systeem bevat mijn adres. Ik ben dan ook met stomheid geslagen dat de pliesie klakkeloos aanneemt dat ik een domrechtse debiel zou zijn. Als ik echt de eerste islamitische partij in Nederland met de dood zou bedreigen, dan zou het twitteraccount @petrakramer wel een heel erg veel energie slurpende afleidingsmanoeuvre zijn.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie