Homonationalisme is kanker

Milo Yiannopoulos is een homo voor Trump. Het spijt hem dat zijn homoseksualiteit niet genezen kan worden, anders zou hij daar zeker gebruik van maken. Hij is tegen homorechten in het algemeen en tegen het homohuwelijk in bijzonder. Het bestaan van transseksualiteit erkent hij niet, hij acht dat waanzin, de enige transen die hij de moeite waard vindt zijn de transen die tegen hun eigen belangen stemmen door voor Trump te stemmen. Hij is zogenaamd atheïst maar claimt tegelijkertijd dat al onze normen en waarden afkomstig zijn uit de bijbel. Die bijbel schrijft voor dat hij ter dood gebracht moet worden. Iets waar ik niet beslist op tegen ben.

Ik verafschuw zelfhatende homo’s met hun reactionaire agenda. En dientengevolge heb ik een gezonde afkeer van partijen die de zelfhatende homo’s omarmen. Ik zou willen dat het slechts een marginaal verschijnsel binnen de ChristenUnie of de SGP was, maar helaas, het strekt zich uit tot de mainstream politieke partijen als CDA en VVD. Dat zijn exact dezelfde partijen die zich met hand en tand verzet hebben tegen welke vorm van emancipatie dan ook. De enige reden dat ze de LHBT-gemeenschap nu min of meer omarmen is omdat het een wapen voor verdeeldheid vormt. In de mainstream politiek staat homorechten verdedigen gelijk aan moslims bashen. Alsof het DENK was dat in 1996 bijna een schisma doormaakte om het homohuwelijk.

Vandaag rept Volkskrant over homonationalisme. Zonder verder toe te lichten hoe homovijandig nationalisme is. Een vervolgstuk doet er een schepje bovenop. Het zou logisch zijn dat homo’s tegen hun belangen stemmen want moslims! Wee ons, hoe makkelijk zijn we vergeten wie ons onder de duim gehouden heeft. Hoe makkelijk zijn we vergeten dat het niet de islam was de homo-emancipatie in de weg zat maar juist onze “joods-christelijke cultuur”. Hoe makkelijk laten we ons door de vijand lenen om de vijand van hun vijand te zijn.

Als dit emancipatie van LHBT’s is dan wil ik er geen fuck mee te maken hebben.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.