Flutfundamentalisten

0672ca7a49b1f1655d31ea2e575ebe1bAT5 heeft een artikeltje over homohaatflyers. In die flyers worden homo’s tegennatuurlijk en walgelijk genoemd. Volgens AT5 zouden die flyers daarbij citeren uit de Bijbel, de Koran en de Thora. (Voor de domrechtse complotters onder mijn publiek, de Bijbel is het enige boek dat AT5 geen hoofdletter gunt.)

Die flyers zijn verspreid in Amsterdam Osdorp en Overtoom. Tot zover de feitelijke berichtgeving. Daarna gaat het mis. Volgens AT5 zouden de flyers de drie heilige boeken van de drie monotheïstische religies citeren. Daar zou onder andere uit blijken dat homoseksualiteit “walgelijk” is. Nou geef ik meteen toe dat ik de Koran niet heb bestudeerd maar ik ben wel opgevoed met de Bijbel en dus de Thora.

Stellen dat homoseksualiteit walgelijk is doet de Bijbel tekort. De Bijbel stelt dat homoseksualiteit een gruwel is waarop de doodstraf staat. De Amsterdamse flutfundamentalisten slagen er weliswaar in om naar Leviticus te verwijzen maar ze doen onrecht aan de middeleeuwse glorie van de doodstraf.

Stellen dat homoseksualiteit alleen afkeurenswaardig is zonder te benadrukken dat er de doodstraf op staat is voor mietjes. Flyers verspreiden waarin hardcore standpunten uit de Bijbel worden afgezwakt is al helemaal een zwaktebod dat alleen mietjes maken. Ga godverdomme achter je standpunten staan en stel je niet zo aan als je een fundamentalist wilt zijn. Homo’s moeten ter dood gebracht worden. Dat is wat de Bijbel voorschrijft. Homo’s zijn niet walgelijk zoals de flutfundamentalisten beweren, ze zijn de Heere uw God een gruwel. Hun bloed is op hen! Zij zullen zeker met het zwaard ter dood gebracht worden! Stenigen mag ook. Daar is Jezus Christus (laat de kinderen tot hem komen zolang ze maar niet transseksueel zijn) een groot fan van.

En ga godverdomme de fundamentalisten belachelijk maken omdat ze afwijken van hun eigen krankzinnige ideologie. Want er is geen enkele fundamentalist die aan zhaar eigen ideaalbeeld voldoet. Erop wijzen hoezeer fundamentalisten niet aan hun eigen vermeende ideaalbeeld voldoen is mijns inziens de beste remedie tegen geradicaliseerde randdebielen.

Willen jullie de middeleeuwen? Dan krijgen jullie de middeleeuwen. Maar dan wel consequent en dat betekent dat je van geen enkele moderne communicatievorm gebruik mag maken. Hou je bek, donder op van mijn internet. Trek de stekker uit je router. Jij wilt de levensstijl van Mohammed of Jezus nastreven? Prima, maar zorg dan wel dat wij geen last van je hebben. Jezus noch Mohammed had internet. Donder op. Ga je heilige boek lezen en wees consequent. En val ons niet lastig met je halfbakken onzin. Blaas jezelf op, flutfundemantalisten.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.