Moderne concentratiekampen

De vrijheid van meningsuiting is dood. Er heerst een alles verstikkende inperking van linkse opinies. Iedereen die de mond vol heeft over vermeende politieke correctheid, zoals de VVD en de PVV, kan mij gevoegelijk de bout hachelen of anderszins een enge ziekte krijgen. Ik ben niet van plan om in te binden. Het is hoog tijd dat domrechts eens in de spiegel gaat kijken met hun zogenaamde vrijheid van meningsuiting want linkse mensen die concentratiekampen concentratiekampen noemen worden veroordeeld voor smaadschrift.

Het is verboden een gezinsgevangenis te benoemen als een gezinsgevangenis. Zeggen dat bouwbedrijf De Vries en Verburg concentratiekampen opleveren mag niet. De rechtbank vindt dat smaad. Bouwbedrijf De Vries en Verburg kan de tyfus krijgen. En de rechtbank idem dito. De rechter die Joke Kaviaar voor de honderdduizendste keer veroordeeld heeft is een complete nitwit die bepaald geen kaas heeft gegeten van het verdrag voor de mensenrechten.

De politieke correctheid is anders dan beweerd wordt niet links. De politieke correctheid is rechts. En de klootzakken die zogenaamd willen zeggen waar het op staat, grossieren in eufemismen. Als je een concentratiekamp een concentratiekamp noemt dan word je veroordeeld wegens smaad (kom maar!), vandaar dat de detentie-industrie hun uiterste best doet om de hele boel te eufemiseren.

Termen als zij ging op transport en zij wordt opgesloten worden omgekat naar “de bewoners worden opgevangen“. Dat is het gevolg van zogenaamd humane behandeling van ongedocumenteerde mensen.

Het verandert echter niks aan het feit dat een gezinsgevangenis een modern concentratiekamp is. Dat Joke Kaviaar wegens smaad veroordeeld is omdat ze de waarheid vertelt is een gotspe.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.