Petra Kramer is een nazi!

Zelf geplakt, niet de poster maar de stickers.

In 2011 voerde ik een guerrilla-campagne tegen de PVV die alle landelijke media heeft gehaald. De PVV heeft kansloos aangifte tegen me gedaan.  In 2013 werd ik staande gehouden door een agent in burger die zich identificeerde als de veiligheidsdienst aka de AIVD omdat ik er bijna in slaagde om een sticker op de rug van Sybrand Buma te plakken. Ik ben zoals de AIVD dat noemt een anarcho-extremist.

Over van alles en nogwat heb ik een mening. Zo ben ik tegen de status quo, tegen het kapitalisme, tegen de bio-industrie, tegen Monsanto ook en tegen het godvergeten neoliberalisme dat het mogelijk heeft gemaakt dat acht witte mannen evenveel bezitten als de helft van de wereldbevolking.

Wat ik niet wist is dat ik een racist ben, een nazi ook. Ik ben een racist en een nazi omdat ik een tweet tegensprak.  @howtofightracism twitterde dat Artikel 1 de hoed in de ring had gegooid door te zeggen dat ze een onhaalbare ambitie nastreven, namelijk gekozen worden. Wie de moeite neemt om verder te lezen leert dat Artikel 1 niet verwacht te gaan regeren. Dat is heel wat anders en het lijkt me ook volstrekt realistisch. Sylvana gaat misschien op het nippertje een zetel halen en Ancilla hopelijk ook maar regeren? Nee.

Mijn realisme werd niet gewaardeerd, mijn activisme evenmin. Als ik geen nazi of fascist ben dan zou ik een white saviour zijn. Mijn mentions werden bestookt met de meest ridicule onzin omdat ik het gewaagd had om de feitelijke onzin van een DENK-aanhanger te corrigeren. Denkt Artikel 1 dat ze geen zetel gaan halen? Nee. Ze denken dat ze niet gaan regeren.

Een legertje ontevreden DENK-stemmers beschuldigt Sylvana Simons van racisme by proxy, wat de neuk dat ook moge zijn, en ze slaan wild om zich heen. Dat, of ik ben echt een nazi.

 

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.