A̶F̶A̶ AIVD Fryslân

Er zijn ongeveer twee zekerheden in mijn leven, ieder jaar haalt AFA Fryslân het jaarverslag van de AIVD en ongeveer eens per jaar komt AFA Fryslân mij een shitlading posters en stickers brengen. De persoon die dat doet is de voormalig voorzitter van de PvdA in Smallingerland, daarnaast handelt hij in verzekeringen. Hij ontkent dat AFA anarchistisch is, volgens hem is AFA sociaaldemocratisch.

Hoe blij ik ook was met mijn jaarlijkse lading posters en stickers, ik heb dat altijd verdacht gevonden. Een voormalig PvdA’er, die zegt dat AFA niet anarchistisch is maar sociaaldemocratisch en die bovendien vuistdiep in het kapitalistische systeem zit omdat hij verzekeringen verkoopt. Ik heb gesproken op een demonstratie die door hem georganiseerd was, ik heb een plakoorlog tegen de PVV gevoerd die hij mogelijk maakte omdat hij de stickers leverde.

Maar ik heb hem altijd verdacht gevonden. En vanavond werden mijn vermoedens bevestigd. Een n00b verzond de groepsmail niet bcc maar cc. Onder de ontvangers bevond zich een adres dat eindige op politie.nl. Google leerde me al snel dat het de vreemdelingenpolitie betreft.

Daarna werd ik kwaad, niet een beetje kwaad maar kankerkwaad. En toen kwamen de ad hominems, dat ik toch wel heel erg veel twitter, dat ik geen baan heb dat ik maar gedwongen moet worden opgenomen en die shit. Alsof dat ertoe doet! Jullie mailen je plannen aan de politie! GODVERDOMME!

Enig idee welke beroepsgroep overweldigend PVV stemt? De politie.

Ik ben er klaar mee, ik hoef geen stickers meer. Dat jullie jaarlijks in het AIVD-jaarverslag staan is werkverschaffing. Het is baanbehoud. Het is één grote false flag operatie. Een afdeling van de antifascistische actie die een cc stuurt aan de politie. Ga godverdomme eens dood!

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.