Henk Bleker haat Vernederland

Gisteravond kreeg ik een zeer misselijkmakend artikel onder ogen dat afkomstig is van de afdeling van Haagse beroepscrimineel Henk Bleker. Aangezien ik het tot mijn Meedogenloos.nl-missie heb gemaakt om stelselmatig aan te blijven tonen dat overheden niets meer zijn dan instrumenten van de bancaire en corporate sectoren om het stukgeprogrammeerde slavenvolk te bespelen en manipuleren, wil ik u graag wijzen op dit tenenkrommende en vreselijk vernederende schrijven. Bij voorbaat vast veel sterkte gewenst met de aankomende hoeveelheid ranzigheid.

Eerst kort wat historie: Henk werd voorafgegaan door een andere misdadiger van megaproporties: een hele nare en zwaar hypocriete mevrouw genaamd Gerda Verburg. Een mevrouw die het belangrijker vond om extreem foute toko’s als Monsanto in Europa aan nog meer macht en invloed te helpen en om in – van bloedgeld betaalde – tijdschriften te verschijnen. Gerda ging na gigantische schade aangericht te hebben aan de slag bij de FAO (de Food and Agriculture Organisation) en de enigszins wakkere lezer zal het vast niet verbazen dat de FAO bekend staat als een organisatie die criminele grootmachten als Monsanto steunt. Kortom, Gerda deed tijdens haar carrière braaf wat haar bazen van bedrijven als Monsanto haar hebben opgelegd. Schouderklopje voor Gerda. Er is tenslotte ook helemaal niets vreemds aan een Christenmevrouw die geen moeite heeft met bedrijven die zelf voor God spelen. Hoort allemaal bij onze hoge mate van beschaving.

Henk B. doet op dit moment precies hetzelfde, alleen wordt zijn lobbyen voor de genbedrijven weer eens in een extreem hypocriet en intens vernederend Staatssausje gegoten. Ik citeer:

“Huis-, tuin- en keukenmiddelen om ongedierte op planten te bestrijden, blijven wat mij betreft zeker nog twee jaar toegestaan. Dat is vooral van belang voor de biologische bestrijding waar bier en melk, zeepsop en spiritus belangrijke gewasbeschermingsmiddelen zijn bijvoorbeeld tegen slakken en luizen”.

Wat is ie goed voor ons, die lieve Henk! Wat een topvent! Een betrouwbare man die zich hard maakt voor het Vernederlandse volk dat graag biologisch verantwoorde bestrijdingsmiddelen gebruikt in plaats van te moeten kiezen voor chemische wapens die door monsterbedrijven als Monsanto geproduceerd worden. Tenminste, dat zou je uit het aangehaalde artikel kunnen halen. Vooral als je flink breinverweekt bent door het kijken naar de laatste uitzending van The Voice of Holland of een van de recente afleveringen van een eveneens zeer intellectueel TVee-programma als Pauw en Witteman.

Wie echter bedenkt dat Henk Bleker slechts werkt voor de mensonterende bancaire/corporate sector, die leest een heel ander artikel. En ziet dan wel de anders wat minder opvallende woordjes in het propagandapamflet van onze rijksoverheid. Bijvoorbeeld: Henk heeft het over “wat mij betreft“. Dat klopt volledig. Henk heeft namelijk helemaal niets te zeggen. Henk moet het brave Vernederlandse volk slechts het beleid van genbedrijven zien te verkopen en met geweld opdringen. Henk is slechts de zoveelste handpop die de arm van een bedrijf als Monsanto diep in zijn anus heeft zitten.

Waar Henk aan meewerkt is wat in het Engels wel eens “tiptoe policy” genoemd wordt; stukje bij beetje wordt er beleid ingevoerd dat niet in één keer ingevoerd kan worden omdat dat zelfs de nagenoeg breindode bevolking zou alarmeren. Dus gaat het rustig aan. Niet te snel. Met af en toe een artikel als aangehaald in dit schrijven, om de mening van de braaf ploeterende slaven subtiel te kunnen blijven manipuleren.

De rest van het artikel laat zien wat er echt – en op relatief korte termijn – gaat gebeuren: biologisch verantwoorde bestrijdingsmiddelen worden verboden en u zult over niet al te lang alleen nog maar “door de EU goedgekeurde” chemische bestrijdingsmiddelen (als Roundup bijvoorbeeld) kunnen gebruiken om het leven op Moeder Aarde nog wat verder te vernietigen. Oftewel: het beleid is al lang en breed gemaakt en het enige dat de politici die het Vierde Rijk vertegenwoordigen mogen doen is dit beleid aan het volk slijten. Propaganda verkopen. De publieke opinie bespelen. Liegen en bedriegen. En dat allemaal alleen maar omdat de verkoopcijfers van enkele bedrijven in de chemische industrie nog wat verder omhoog gestuwd moeten worden.

Besluit u de volgende keer dus weer te stemmen op een of ander parasiterend maffiaclubje in Den Haag, dan bent u medeverantwoordelijk voor het beleid van de Blekers en Verburgs (lees: banken/corporaties) dezer aardkloot. En bent u dus tevens medeverantwoordelijk voor het uitroeien van de flora en fauna aanwezig op Moeder Aarde. Onze moderne politiek is slechts verzonnen om bancaire en corporate instituten te faciliteren. Waarvan wederom akte.

Beschaving? Yep, lijkt me een heel goed idee.

Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie