Wanneer verdwijnt Ivo achter de tralies?

Ivo OJe hebt foute mensen, extreem foute mensen en mensen als Ivo Opstelten, die eigenlijk de benaming “mens” niet eens verdienen wegens een totaal gebrek aan menselijk inlevingsvermogen. Vandaag verscheen het volgende “nieuwtje”: Opstelten vindt een groot sleepnet juist goed voor privacy. Terwijl de hele wereld snapt dat sleepnetmethoden veel te ruim zijn en daarmee de privacy van onnoemelijk veel mensen schenden, interesseert dat Ivo weer es geen reet en gaat dit monster zoals altijd gewoon zijn eigen gang. En wordt uiteraard door niemand een strobreed in de weg gelegd.

In de titel van het aangehaalde artikel geeft beroepscrimineel Ivo aan dat “een sleepnet juist goed is voor de privacy.” In paragraaf vier zegt de misdadiger echter weer het volgende: “Er zou zorgvuldig met de gegevens worden omgegaan en geen groot sleepnet worden uitgegooid.” Dus dan weer geen groot sleepnet, terwijl het artikel – en de klacht van Bits of Freedom – juist beschrijven dat er wel een groot sleepnet gehanteerd wordt. Deze ultiem foute man liegt letterlijk dat het gedrukt staat en geen hond die zich er druk over maakt. Gewoon dieper buigen en alles doen wat het minieme inteeltgezelschap in Den Haag afdwingt.

Dit walgelijke sujet hoort niet op een politieke positie maar op een plek waar hij de samenleving geen kwaad kan doen. Laat hem bijvoorbeeld lekker knijpers in mekaar gaan zetten op een of andere sociale werkplaats, daar schiet plantage 0031 veel meer mee op. Deze man breekt eigenhandig allerlei Vernederlandse verworvenheden af en heeft klaarblijkelijk nog nooit van het begrip “democratie” gehoord. Zijn wil is wet. Een dictator is er helemaal niets bij. Het spijtige is echter dat er niemand opstaat en deze man aanpakt. Vernederlandse juristen zijn nou eenmaal weinig meer dan geldgeile egoïsten die zich drukker maken over hun inkomen en carrièrepad dan over een daadwerkelijk eerlijke en rechtvaardige samenleving.

Dit is geen beschaving, beste mensen, dit is een concentratiekamp waarin kampbeul Ivo zijn geesteszieke plannetjes op een weerloze kamppopulatie mag botvieren. Ik ben benieuwd wanneer de eerste douches geïnstalleerd gaan worden. Wat natuurlijk wel “uiterst zorgvuldig” en “nauwkeurig” gedaan gaat worden. Zo rolt Ivo tenslotte.

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie