Balen met de VVD

Flinke facepalm van eigen bodem: de VVD baalt. Maar indien u misschien in de veronderstelling was dat de VVD baalt over best belangrijke fenomenen als de razendsnelle teloorgang van de vrijheden van de Vernederlandse burger: nee. Dat dan weer niet. Dat verdragen als ACTA het internet spoedig zullen veranderen in een online variant van breinverwekende televisiezenders? Daar wordt de VVD alleen maar heel erg blij van. En met terugwerkende kracht balen van zoiets als  genocide die met juichende instemming gepleegd is in landen als Irak, dat lacht de doorsnee VVD-er smakelijk weg. Dat doet groot voorbeeld Mark tenslotte ook altijd zodra ie met narigheid geconfronteerd wordt.

Politici maken zich graag druk over de echt echt belangrijke zaken des levens en daarom baalt de VVD ervan dat de snelheidsverhoging naar 130 kilometer per uur op minder plaatsen ingevoerd gaat worden. Waarom zou een politicus zich ook met daadwerkelijk belangrijke zaken bezighouden als hij zijn graaicenten ook kan vergaren met boos worden over kansloze first world problems? Vernederland is er groot mee geworden.

Maar: helaas, helaas. Een rottend potje pindakaas. Zoveelste gevalletje “eigen schuld, dikke bult” want met dat soort totaal wereldvreemde “vertegenwoordigers” laat de Vernederlander zich dus telkens weer opschepen. Steevast vragen om ultieme vernedering door zelfverkozen parasitaire grootmeesters. Tja.

Dat noem ik nou balen.

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie