De “Spaar-voor-een-gitaar”-actie

Guitar_1Zeiken, tieren en vloeken zijn leuke bezigheden. Maar soms moet je es wat constructiever aan de slag gaan. Eens daadwerkelijk iets betekenen voor je medemens. En dus hebben een aantal mensen gisteren reeds geparticipeerd aan een actie die ik voor het gemak tot de “spaar-voor-een-gitaar”-actie heb gebombardeerd. Sta mij toe een en ander te verduidelijken.

Deze actie is bedoeld om een gitaar bij elkaar te sparen voor de zoon van gewaardeerde Twitterkennis @DeLaatsteDingen. Misschien vraagt u zich af waarom die mijnheer dat zelf niet kan gaan regelen voor zijn zoontje, wat natuurlijk een terechte vraag is. Het antwoord is vrij eenvoudig: de familie DeLaatsteDingen hanteert een totaal andere manier van leven dan ons Westerlingen gebruikelijk is. Een leven dat maar weinig mensen zich kunnen voorstellen. Een leven onafhankelijk van de ellende die ik meestal bestempel als “corporatisme”. Een leven dat niet gedreven is door de roep om het verrichten van levenslange slavernij. Een echt leven dus.

Ik ben al een flinke poos groot fan van de leefstijl van het gezin DeLaatsteDingen maar snap wel dat bepaalde zaken niet echt een optie zijn als je voor deze manier van je leven inrichten kiest. Eén van die zaken is het regelen van een gitaar. Ik kreeg van de heer DeLaatsteDingen de vraag of ik misschien een tweedehands gitaar voor zoon DeLaatsteDingen kon opduikelen, omdat het gezin sinds enige tijd op muzikaal vlak zeer actief is geworden. Aangezien mijn hart smelt zodra het zoiets als muziek betreft, ben ik dus per direct een actie begonnen om een goeie gitaar bij elkaar te gaan sparen.

Op het moment van dit schrijven staat de teller reeds op 75 euro maar het zou fantastisch zijn als we dat bedrag nog wat hoger krijgen, zodat er bijvoorbeeld ook een nette gitaartas aangeschaft kan worden, ter bescherming van het instrument. Vindt u deze actie de moeite waard om te steunen, dan kunt u dat doen door een bedrag naar keuze over te maken naar de volgende rekening:

Girorekening: 6316807
t.a.v. Michiel Papenhove

Als u er tevens bij  kunt vermelden dat het hier om een donatie voor de gitaar gaat, dan is het voor mij duidelijk welk bedrag ik uiteindelijk te besteden heb. Namens het gezin DeLaatsteDingen en mijzelf bij voorbaat vast heel veel dank voor uw participatie.

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie