Fuck werk; ga leven

Why pay to live on a planet we were born onZolang ik leef (sinds 1977) en zolang ik me bewust ben van het politieke klimaat (sinds ongeveer Lubbers) is het beleid al snoeien om te groeien. Hoe harder je werklozen aanpakt, des te meer mensen met een baan pikken lijkt het devies te zijn. Dat moest maar eens afgelopen zijn want het werkt voor geen fuck. Alles is alleen maar erger geworden. Groei omwille van groei is de ideologie van kanker.

Groei an sich is niet slecht. Woekeren wel. En ons systeem is zo doorwoekerd met nare financiële belangen dat er niet alleen planten verboden zijn maar dat er ook licenties bestaan op planten. Het corporatisme waardoor u (waarschijnlijk buiten uw weten) gegijzeld wordt is op sterven na dood.

Als passagiers op een lijnvlucht een deportatie kunnen stoppen door boe te roepen dan kunnen wij ons leven terugwinnen. Net zoals alle andere dieren zijn wij mensen prima in staat om voor onszelf te zorgen. Het probleem is alleen dat ons op school wordt geleerd dat je moet gaan werken.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie