Libelle is een fascistisch vod

Nou! Dat was ons het dagje wel. Zowel de NOS als RTL hebben bericht dat Sijmen Ruwhof een lul is. Bij BNR moest hij zelfs de vraag beantwoorden waarom iemand hem een lul zou vinden.

Voor de goede orde: Sijmen Ruwhof blijkt een minder grote lul dan aanvankelijk gedacht. De reden dat we hem zo noemen is dat hij de hand niet in eigen boezem steekt. Het NRC had een artikel waarin hij politieke aan de schandpaal nagelde zonder te zeggen dat hij zich heeft bezondigd aan alles waarvan hij anderen beschuldigde. Politieke partijen beveiligen hun DNS niet! Sijmen Ruwhof ook niet. Politieke partijen gebruiken slecht geïmplementeerde certificaten! Sijmen Ruwhof ook. Politieke partijen ondersteunen verouderde encryptieprotocollen! Sijmen Ruwhof ook. Alleen heeft Sijmen Ruwhof dat allemaal gewist voordat hij aan de grote klok ging hangen. Daarom vonden we hem een lul, nu hij daar op terugkomt, vinden we hem een iets minder grote lul.

Dat laat allemaal onverlet dat er meer stemwijzerleed is. Hoewel de partijwijzer van de NPO en de Kiescoach van Libelle inmiddels gebruik maken van een beveiligde verbinding, was dat in eerste instantie niet zo. Daar komt bij dat ze in eerste instantie alle data doorstuurden aan ProDemos. Onversleuteld welteverstaan. We vroegen ons daarom af hoe vaak de Autoriteit Persoonsgegevens ProDemos op de vingers moest tikken voordat de onzin ophoudt.

Inmiddels is het allemaal gefixt. De servers van de kiescoach en de partijwijzer praten niet meer met die van ProDemos. Dat heeft u misschien te danken aan de beruchte hackers die iedere stemwijzer op de meedogenloze pijnbank leggen. Ze praten nog wel met die van Google maar dat is mogelijk geen probleem behalve dan dat Google weet dat u een stemadvies vraagt.

Inhoudelijk wordt het pas echt treurig. Libelle is een fascistisch vod, bij de vraag over asiel is antwoorden dat vluchtelingen permanent mogen blijven domweg niet mogelijk. Alle antwoorden komen min of meer neer op minder, minder, minder moslims. Ik zou u graag laten zien hoezeer de stellingen fascistoïde dan wel stupide zijn maar Libelle heeft hun kiescoach “tijdelijk teruggetrokken” omdat wij dat kreng de moeder gehackt hebben.

Hoe vaak ProDemos een tik op de vingers nodig heeft weet ik niet, maar één keer was in ieder geval niet genoeg. Zowel de Kiescoach als de Partijwijzer mogen dan geen gegevens meer naar ProDemos sturen, het is nog wel een feestje van ProDemos en ze sturen nog steeds data door. De samenwerking beperkt zich tot het feit dat Libelle en de NPO hosten wat ProDemos levert. Pas nadat wij de shitzooi gehackt hadden, werd het lokaal gehost door Libelle en de NPO. Daarvoor werd alles opgevraagd via ProDemos. Alles draait nog steeds via de servers van ProDemos. U mag nul keer raden wat wij als oplossing suggeren.

Daar hebben we tot nu toe niks over gezegd omdat het zo makkelijk te hacken was. We zijn immers geen vermeende Russische hackers die de PVV aan de macht willen helpen, juist niet. We zijn anti-PVV.

We juichen het toe dat de kiescoach van Libelle offline is, het spijt ons niks dat we dat veroorzaakt hebben. Sterker nog we betreuren het dat het niet geldt voor de Partijwijzer voor jongeren geldt. Opdonderen met die rommel die zich tegen dubbele paspoorten en legale immigratie keert. Opdonderen met je moslimban. Meedogenloos is zeer te spreken over het feit dat Libelle hun kiescoach uit de lucht gehaald heeft omdat wij hunnie hebben gehackt.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.